Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dazzling Flyers Loud Academy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Duada onderschept slim de pass. Taylor rent richting de bal. Taylor passt de bal met de wreef. Dugbarthey rent richting de bal. Dugbarthey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Sam is nu in balbezit. Aiz is nu in balbezit. Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiz is nu in balbezit. Aiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dazzling Flyers - Loud Academy 0:1

24e minuut.
Sam heeft problemen om de bal te vangen. Sam speelt de bal door. Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sam onderschept slim de pass. Sam schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dazzling Flyers - Loud Academy 0:2

36e minuut.
Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anobaah is nu in balbezit. Anobaah geeft een hoge lob. Aiz is nu in balbezit. Aiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dazzling Flyers - Loud Academy 0:3

42e minuut.
Duada rent richting de bal. Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Duada rent richting de bal. Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dazzling Flyers 55%, Loud Academy 45%.
Dazzling Flyers - Loud Academy 0:3

56e minuut.
Andoh is nu in balbezit. Polo verovert de bal door een tackle van achteren. Anobaah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anobaah krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Obeng-Darko met een sublieme pass. Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sam speelt de bal door. Aiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pare geeft een lange en hoge pass. Aryeetey bereikt de bal nog maar net als eerste. Aryeetey probeert naar een medespeler te passen. Quaye rent richting de bal. Quaye haalt uit met een fantastische trap. Danladi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dazzling Flyers 43%, Loud Academy 57%.
Dazzling Flyers - Loud Academy 0:3