Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Daft Wizards Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3085
Daft Wizards Serene Swords
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Owosu-Asamoah kopt de bal weg. Fosu is nu in balbezit. Chesco verovert de bal door een tackle van achteren. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asampong speelt de bal door. Wakaso heeft problemen om de bal te vangen. Adade met een sublieme pass. Pantsil rent richting de bal. Pantsil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chesco speelt de bal door. Yaro is nu in balbezit. Yaro passt de bal zonder na te denken. Wakaso is nu in balbezit. Wakaso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mensah rent richting de bal. Coleman onderschept slim de pass. Coleman probeert naar een medespeler te passen. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Wizards 56%, Serene Swords 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daft Wizards - Serene Swords 0:0

55e minuut.
Mensah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dogbe de bal. Yaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaro schiet op doel. Sogbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Adade onderschept slim de pass. Adade geeft de bal voor. Klungelig pakt Dogbe de bal. Yaro is nu in balbezit. Yaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Wizards - Serene Swords 1:0

74e minuut.
Kassum geeft de bal voor. Adade speelt de bal door. Daar is Owosu-Asamoah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantsil is nu in balbezit. Pantsil draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Daar is Wakaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inkoom met een sublieme pass. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman rent richting de bal. Coleman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Wizards 40%, Serene Swords 60%.
Daft Wizards - Serene Swords 1:0