Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martial Tigers Courageous Academy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Quartey de bal. Quartey draait met de bal, schiet en ... Declarcq probeert de bal met de borst te controleren. Wemah rent richting de bal. Wemah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sapei is nu in balbezit. Zito onderschept slim de pass. Zito passt de bal met de wreef. Wemah rent richting de bal. Wemah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Asajile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wemah is nu in balbezit. Wemah schiet op doel. Declarcq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yamah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martial Tigers - Courageous Academy 0:1

18e minuut.
Lomotey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyabeng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baker raakt geblesseerd tijdens het duel. Amadu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Akonnor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Abdulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulai geeft een lange en hoge pass. Asare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martial Tigers - Courageous Academy 1:1

28e minuut.
Kudjo met een sublieme pass. Zito rent richting de bal. Zito geeft een lange en hoge pass. Daar is Clottey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wemah is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shaibu zal de hoekschop nemen. Abdulai heeft problemen om de bal te vangen. Wemah is nu in balbezit. Wemah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Declarcq trapt de bal weg van het doel. Morrison heeft problemen om de bal te vangen. Kudjo geeft een hoge lob. Wemah is nu in balbezit. Wemah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martial Tigers - Courageous Academy 1:2

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yamah met een harde bal richting middenveld. Abu kopt de bal weg. Wemah is nu in balbezit. Wemah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martial Tigers - Courageous Academy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martial Tigers 64%, Courageous Academy 36%.
Martial Tigers - Courageous Academy 1:3

53e minuut.
Morrison onderschept slim de pass. Morrison probeert naar een medespeler te passen. Amadu rent richting de bal. Amadu draait met de bal, schiet en ... Akonnor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martial Tigers - Courageous Academy 2:3

89e minuut.
Kudjo verovert de bal door een tackle van achteren. Kudjo met een sublieme pass. Ababio is nu in balbezit. Clottey verovert de bal door een tackle van achteren. Clottey geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martial Tigers 36%, Courageous Academy 64%.
Martial Tigers - Courageous Academy 2:3