Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluffy Maulers AFC Richmond
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ampiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampiah geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boateng de bal onder controle te krijgen. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa draait met de bal, schiet en ... Sarpong bokst de bal weg.

8e minuut.
Boateng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agyabeng met een snelle inworp. Banini is nu in balbezit. Banini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluffy Maulers - AFC Richmond 1:0

13e minuut.
Banini is nu in balbezit. Banini passt de bal in één keer door. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa verovert de bal door een tackle van achteren. Adjassa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluffy Maulers - AFC Richmond 2:0

17e minuut.
Ampiah rent richting de bal. Shaibu onderschept slim de pass. Shaibu speelt de bal door. Sarpong is nu in balbezit. Sarpong schiet op doel. Lawome verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ibrahim met de inworp. Shaibu is nu in balbezit. Shaibu passt de bal zonder na te denken. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluffy Maulers - AFC Richmond 2:1

28e minuut.
Sarpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampiah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boateng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agyabeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyabeng schiet op doel. Sarpong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Adjassa de bal onder controle te krijgen. Boateng is nu in balbezit. Banini begaat een overtreding. Banini krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mofat is nu in balbezit. Banini onderschept slim de pass. Banini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adjassa de bal. Adjassa draait met de bal, schiet en ... Paal! Sarpong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluffy Maulers 46%, AFC Richmond 54%.
Fluffy Maulers - AFC Richmond 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluffy Maulers 53%, AFC Richmond 47%.
Fluffy Maulers - AFC Richmond 2:1