Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Dirty Hawks Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3071
Dirty Hawks Friendly Tortoises
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Taylor met een sublieme pass. Azumah bereikt de bal nog maar net als eerste. Azumah speelt de bal door. Croffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Croffie draait met de bal, schiet en ... Gorleku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muntari heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Hawks - Friendly Tortoises 0:1

14e minuut.
Yacub verovert de bal door een tackle van achteren. Boadi rent richting de bal. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dirty Hawks - Friendly Tortoises 1:1

25e minuut.
Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadi onderschept slim de pass. Boadi met een sublieme pass. Mofat rent richting de bal. Mofat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tanko probeert naar een medespeler te passen. Baoakye is nu in balbezit. Croffie maakt een afschuwelijke overtreding. Croffie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Hawks 50%, Friendly Tortoises 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dirty Hawks - Friendly Tortoises 1:1

55e minuut.
Nkrumah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chibsah komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Adarkwa rent richting de bal. Baoakye verovert de bal door een tackle van achteren. Chibsah is nu in balbezit. Adarkwa is nu in balbezit. Adarkwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gorleku trapt de bal weg. Adarkwa kopt de bal weg. Baoakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibsah verovert de bal door een tackle van achteren. Chibsah draait met de bal, schiet en ... Gorleku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yacub probeert naar een medespeler te passen. Ayitey is nu in balbezit. Ayitey geeft de bal voor. Mofat rent richting de bal. Mofat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ayitey is nu in balbezit. Ayitey passt de bal zonder na te denken. Taylor rent richting de bal. Chibsah verovert de bal door een tackle van achteren. Chibsah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yacub passt de bal met de wreef. Chibsah rent richting de bal. Daar is Chibsah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chibsah schiet op doel. Gorleku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Hawks - Friendly Tortoises 1:2

85e minuut.
Salifu is nu in balbezit. Bani onderschept slim de pass. Bani probeert naar een medespeler te passen. Mofat is nu in balbezit. Mofat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Hawks 58%, Friendly Tortoises 42%.
Dirty Hawks - Friendly Tortoises 1:2