Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timeless Flyers Youth Horses
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Odamtten is nu in balbezit. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Sani passt de bal in één keer door. Debrah is nu in balbezit. Debrah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Yacub met een sublieme pass. Bonus is nu in balbezit. Doe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bonus kan niet meer verder spelen. Foley komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Oduro met een snelle inworp. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani geeft een hoge lob. Debrah is nu in balbezit. Debrah schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Schandorf geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangari met een snelle inworp. Doe heeft problemen om de bal te vangen. Doe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Tekye-Menson de bal. Yacub is nu in balbezit. Odamtten schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yacub wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Yacub is nu in balbezit. Yacub met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Senyo de bal onder controle te krijgen. Kofie is nu in balbezit. Kofie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Owosu kopt de bal weg. Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu speelt de bal door. Debrah is nu in balbezit. Debrah draait met de bal, schiet en ... Adotey bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeless Flyers 57%, Youth Horses 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timeless Flyers - Youth Horses 0:0

47e minuut.
Oduro passt de bal in één keer door. Annang rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oduro neemt de hoekschop. Yacub maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baffour heeft problemen om de bal te vangen. Yacub is nu in balbezit. Yacub met een sublieme pass. Sani is nu in balbezit. Sani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Yacub passt de bal in één keer door. Doe rent richting de bal. Foley rent richting de bal. Doe rent richting de bal. Doe haalt uit met een fantastische trap. Coleman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Yacub kopt de bal weg. Doe rent richting de bal. Doe passt de bal met de wreef. Kofie is nu in balbezit. Kofie haalt uit met een fantastische trap. Coleman bokst de bal weg.

79e minuut.
Yacub passt de bal met de wreef. Daar is Sani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sani passt de bal zonder na te denken. Debrah is nu in balbezit. Debrah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sani is nu in balbezit. Debrah is nu in balbezit. Owosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Debrah onderschept slim de pass. Debrah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timeless Flyers - Youth Horses 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeless Flyers 58%, Youth Horses 42%.
Timeless Flyers - Youth Horses 0:1