Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Odd Giants Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3022
Odd Giants Sport Boys Atletic
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 33.2
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Bekoe speelt de bal door. Adu is nu in balbezit. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... Isaaka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:1

5e minuut.
Adu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis onderschept slim de pass. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:2

7e minuut.
Habib geeft de bal voor. Daar is Badu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badu geeft een lange en hoge pass. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Badu is nu in balbezit. Badu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aryee de bal. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:3

18e minuut.
Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Isaaka met een sublieme pass. Boga kopt de bal weg. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ibrahim rent richting de bal. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis passt de bal in één keer door. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:4

28e minuut.
Boafo speelt de bal door. Daar is Bekoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski schiet op doel. Isaaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kofi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Aryee maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Kofi de bal onder controle te krijgen. Badu met een sublieme pass. Boga geeft een hoge lob. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski schiet op doel. Isaaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bekoe kan de bal niet met de borst controleren. Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Boga passt de bal in één keer door. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Bekoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badu verovert de bal door een tackle van achteren. Badu passt de bal met de wreef. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Badu passt de bal in één keer door. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis met een sublieme pass. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Boga rent richting de bal. Tafler is nu in balbezit. Boga onderschept slim de pass. Boga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:5

42e minuut.
Daar is Ibrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rosołowski onderschept slim de pass. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis passt de bal in één keer door. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odd Giants 77%, Sport Boys Atletic 23%.
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:5

58e minuut.
Adu is nu in balbezit. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:6

69e minuut.
Ibrahim is nu in balbezit. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis passt de bal in één keer door. Daar is Rosołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Isaaka trapt de bal weg. Aryee rent richting de bal. Aryee passt de bal in één keer door. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kofi onderschept slim de pass. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis geeft de bal voor. Aryee bereikt de bal nog maar net als eerste. Aryee schiet op doel. Isaaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis passt de bal met de wreef. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Isaaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:7

84e minuut.
Boga onderschept slim de pass. Boga geeft de bal voor. Aryee is nu in balbezit. Aryee draait met de bal, schiet en ... Isaaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odd Giants 74%, Sport Boys Atletic 26%.
Odd Giants - Sport Boys Atletic 0:8