Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titans 11 kinare ke nivasi
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Albuquerque probeert naar een medespeler te passen. Ramakrishna heeft problemen om de bal te vangen. Godambe is nu in balbezit. Godambe haalt uit met een fantastische trap. Constantine probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Titans 11 - kinare ke nivasi 0:1

23e minuut.
Majoo heeft problemen om de bal te vangen. Gundugollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu met een sublieme pass. Mahapatra rent richting de bal. Mahapatra draait met de bal, schiet en ... Duy Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ritula met een sublieme pass. Sathianarayan is nu in balbezit. Sultani begaat een overtreding. Sultani krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gundugollu passt de bal in één keer door. Mahapatra rent richting de bal. Majoo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Majoo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Chandrashekhar kopt de bal weg. Albuquerque rent richting de bal. Albuquerque passt de bal met de wreef. Chandrashekhar rent richting de bal. Chandrashekhar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titans 11 42%, kinare ke nivasi 58%.
Titans 11 - kinare ke nivasi 0:1

53e minuut.
Liivak geeft de bal voor. Inworp. Shrinivas met de inworp. Gundugollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu draait met de bal, schiet en ... Duy Cường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Hyder geeft de bal voor. Inworp. Anupam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gundugollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tikku speelt de bal door. Chandrashekhar is nu in balbezit. Satyendra begaat een overtreding. Satyendra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titans 11 54%, kinare ke nivasi 46%.
Titans 11 - kinare ke nivasi 0:1