Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piyush FC Stevens CPR
Normal Tactiek 442Flat
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 38.9
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


8e minuut.
Chandra rent richting de bal. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła speelt de bal door. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Sarwate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:1

18e minuut.
Doi speelt de bal door. Carnevale is nu in balbezit. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła draait met de bal, schiet en ... Virendra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarwate bokst de bal weg. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:2

21e minuut.
Masnaghetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła geeft de bal voor. Carnevale rent richting de bal. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:3

23e minuut.
Carnevale rent richting de bal. Carnevale passt de bal met de wreef. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. Sarwate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:4

32e minuut.
Klungelig pakt Masnaghetti de bal. Masnaghetti passt de bal zonder na te denken. Carnevale rent richting de bal. Carnevale schiet op doel. Sarwate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:5

34e minuut.
Amal kopt de bal weg. Carnevale probeert de bal aan de voet te houden. Ramnarine is nu in balbezit. Carnevale verovert de bal door een tackle van achteren. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:6

36e minuut.
Carnevale rent richting de bal. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła passt de bal in één keer door. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Brygoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brygoła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Doi rent richting de bal. Doi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carnevale rent richting de bal. Carnevale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piyush FC 60%, Stevens CPR 40%.
Piyush FC - Stevens CPR 0:7

49e minuut.
Rogala speelt de bal door. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale passt de bal zonder na te denken. Brygoła rent richting de bal. Brygoła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carnevale rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:8

51e minuut.
Sudarsan is nu in balbezit. Doi is nu in balbezit. Sudarsan begaat een overtreding. Doi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Doi kan niet meer verder spelen.

59e minuut.
Masnaghetti geeft een lange en hoge pass. Tungesh kopt de bal weg. Virendra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Masnaghetti passt de bal zonder na te denken. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła heeft problemen om de bal te vangen. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Virendra de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Owiti zal de hoekschop nemen. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Timin kopt de bal weg. Chandra rent richting de bal. Chandra speelt de bal door. Sudarsan rent richting de bal. Sudarsan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Oguro probeert naar een medespeler te passen. Masnaghetti met een sublieme pass. Owiti probeert naar een medespeler te passen. Brygoła rent richting de bal. Brygoła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - Stevens CPR 0:9

78e minuut.
Owiti probeert naar een medespeler te passen. Carnevale rent richting de bal. Carnevale speelt de bal door. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Brygoła is nu in balbezit. Chandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brygoła zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Brygoła moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brygoła schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti passt de bal in één keer door. Carnevale is nu in balbezit. Daar is Carnevale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra geeft een hoge lob. Rogala kopt de bal weg. Masnaghetti geeft de bal voor. Carnevale krijgt zijn hoofd ertegen. Sarwate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti verovert de bal door een tackle van achteren. Masnaghetti met een sublieme pass. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piyush FC 77%, Stevens CPR 23%.
Piyush FC - Stevens CPR 0:9