Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N7R FC BLAUGRANA
433 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Janardan is nu in balbezit. Trisanu onderschept slim de pass. Trisanu speelt de bal door. Ratnakar is nu in balbezit. Ratnakar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Purandhri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácskai met een sublieme pass. Smita rent richting de bal. Smita geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Denigris met een harde bal richting middenveld. Rojas Rodríguez kopt de bal weg. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek schiet op doel. Nageshwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - BLAUGRANA 0:1

10e minuut.
Ratnakar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trisanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek schiet op doel. Nageshwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Janardan kopt de bal weg. Daar is Śmieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smita rent richting de bal. Śmieszek onderschept slim de pass. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Śmieszek met een sublieme pass. Bácskai is nu in balbezit. Bácskai passt de bal zonder na te denken. Rojas Rodríguez rent richting de bal. Rojas Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pendyala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Pendyala heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - BLAUGRANA 0:2

18e minuut.
Evlahin passt de bal zonder na te denken. Daar is Rojas Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas Rodríguez passt de bal in één keer door. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bácskai passt de bal zonder na te denken. Daar is Rojas Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Forrez rent richting de bal. Forrez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Ratnakar de bal onder controle te krijgen. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rojas Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez speelt de bal door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Nageshwara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N7R FC - BLAUGRANA 0:3

38e minuut.
Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Smita is nu in balbezit. Rojas Rodríguez begaat een overtreding. Rojas Rodríguez krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Nageshwara niet meer kan verder spelen. Tummala komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Purandhri rent richting de bal. Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik passt de bal in één keer door. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez schiet op doel. Tummala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Tummala werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N7R FC 62%, BLAUGRANA 38%.
N7R FC - BLAUGRANA 0:3

47e minuut.
Janardan is nu in balbezit. Janardan passt de bal zonder na te denken. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tummala speelt de bal door. Janardan met een sublieme pass. Klungelig pakt Rojas Rodríguez de bal. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Śmieszek rent richting de bal. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek is nu in balbezit. Rojas Rodríguez rent richting de bal. Rojas Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N7R FC 62%, BLAUGRANA 38%.
N7R FC - BLAUGRANA 0:3