Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HighRangerZzz Pune FC
424 Tactiek Def 5-2-1-2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 40.8
average Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Rot passt de bal in één keer door. Raghavanpillai is nu in balbezit. Davidi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Davidi krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi passt de bal zonder na te denken. Hayden rent richting de bal. Hayden schiet op doel. Dhiri bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Pune FC 0:1

7e minuut.
Żebro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minz komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Mukul bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbec verovert de bal door een tackle van achteren. Durbec met een sublieme pass. Minz rent richting de bal. Minz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Durbec met een sublieme pass. Minz is nu in balbezit. Davidi met een sublieme pass. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Dhiri trapt de bal weg. Davidi kopt de bal weg. Minz rent richting de bal. Minz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cangas met een sublieme pass. Davidi is nu in balbezit. Davidi met een sublieme pass. Hayden rent richting de bal. Hayden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Davidi rent richting de bal. Davidi geeft een hoge lob. Daar is Sudeva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden schiet op doel. Dhiri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HighRangerZzz 75%, Pune FC 25%.
HighRangerZzz - Pune FC 0:1

46e minuut.
Rot rent richting de bal. Rot geeft de bal voor. Rupesh rent richting de bal. Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Hayden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Pune FC 0:2

54e minuut.
Thyagarajan met de inworp. Mukul bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbec probeert naar een medespeler te passen. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Pune FC 0:3

55e minuut.
Rot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durbec rent richting de bal. Durbec passt de bal met de wreef. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Durbec rent richting de bal. Durbec met een sublieme pass. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz draait met de bal, schiet en ... Dhiri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Pune FC 0:4

62e minuut.
Perier is nu in balbezit. Perier geeft de bal voor. Minz kopt de bal weg. Durbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbec haalt uit met een fantastische trap. Dhiri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hayden rent richting de bal. Hayden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Pune FC 0:5

64e minuut.
Durbec kopt de bal weg. Daar is Minz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minz geeft de bal voor. Hayden is nu in balbezit. Hayden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durbec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hayden maakt een snoekduik en kopt de bal. Dhiri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Pune FC 0:6

68e minuut.
Hayden rent richting de bal. Rupesh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hayden raakt geblesseerd tijdens het duel. Davidi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Pune FC 0:7

71e minuut.
Durbec is nu in balbezit. Durbec passt de bal zonder na te denken. Davidi speelt de bal door. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Durbec rent richting de bal. Thyagarajan onderschept slim de pass. Rot geeft de bal voor. Minz rent richting de bal. Minz draait met de bal, schiet en ... Dhiri bokst de bal weg. Minz is nu in balbezit. Minz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pərvizzadə met een snelle inworp. Klungelig pakt Cangas de bal. Cangas geeft de bal voor. Hayden probeert de bal met de borst te controleren. Hayden schiet op doel. Dhiri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pərvizzadə onderschept slim de pass. Pərvizzadə geeft de bal voor. Klungelig pakt Tamhane de bal. Minz rent richting de bal. Minz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Raghavanpillai bereikt de bal nog maar net als eerste. Raghavanpillai geeft de bal voor. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden schiet op doel. Rupesh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HighRangerZzz - Pune FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HighRangerZzz 74%, Pune FC 26%.
HighRangerZzz - Pune FC 0:8