Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jods fc ReDuX
Normal Tactiek Attacking
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 44.4
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


11e minuut.
Vega passt de bal met de wreef. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar met een sublieme pass. Shan heeft problemen om de bal te vangen. Shan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos passt de bal zonder na te denken. Mayekar rent richting de bal. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:1

17e minuut.
Nelagadde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar verovert de bal door een tackle van achteren. Mayekar speelt de bal door. Shan rent richting de bal. Shan haalt uit met een fantastische trap. Shubhashish bokst de bal weg. Shan is nu in balbezit. Shan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:2

17e minuut.
Koganti is nu in balbezit. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shan kan niet meer verder spelen. Rzymski komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Mayekar rent richting de bal. Mayekar geeft een hoge lob. Daar is Sadhwani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Swati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzymski rent richting de bal. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Vandan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kehl is nu in balbezit. Kehl passt de bal in één keer door. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rzymski rent richting de bal. Rzymski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shubhashish bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vos rent richting de bal. Vos speelt de bal door. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar draait met de bal, schiet en ... Shubhashish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:3

38e minuut.
Kehl passt de bal zonder na te denken. Vandan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandan geeft de bal voor. Rzymski rent richting de bal. Rzymski haalt uit met een fantastische trap. Shubhashish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

40e minuut.
Vos met een sublieme pass. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski speelt de bal door. Mayekar rent richting de bal. Mayekar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:4

41e minuut.
Kehl passt de bal zonder na te denken. Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos probeert naar een medespeler te passen. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:5

44e minuut.
Chandna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chittor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittor passt de bal met de wreef. Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos geeft een hoge lob. Shubhashish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jods fc 72%, ReDuX 28%.
Jods fc - ReDuX 0:6

47e minuut.
Swati rent richting de bal. Swati geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chittor met de inworp. Vos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vandan met de inworp. Kehl heeft problemen om de bal te vangen. Harish speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vandan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mayekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar schiet op doel. Shubhashish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:7

64e minuut.
Raviram geeft een hoge lob. Harish bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehl verovert de bal door een tackle van achteren. Kehl geeft een hoge lob. Mayekar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Shubhashish trapt de bal weg. Klungelig pakt Harish de bal. Kehl probeert naar een medespeler te passen. Rzymski heeft problemen om de bal te vangen. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Guşiţă speelt de bal door. Rzymski rent richting de bal. Rzymski met een sublieme pass. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:8

72e minuut.
Vos passt de bal in één keer door. Raviram is nu in balbezit. Raviram probeert naar een medespeler te passen. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vandan passt de bal met de wreef. Kehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehl speelt de bal door. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Parvin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Raviram de bal. Kehl geeft een lange en hoge pass. Rzymski rent richting de bal. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:9

83e minuut.
Sadhwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandan onderschept slim de pass. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jods fc - ReDuX 0:10

87e minuut.
Rzymski speelt de bal door. Kehl rent richting de bal. Kehl met een sublieme pass. Vandan is nu in balbezit. Vandan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jods fc 89%, ReDuX 11%.
Jods fc - ReDuX 0:10