Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lords FC Lagends FC
Normal Tactiek Abnormal
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.8 gemiddelde waardering 51
matig Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Chittaswarup passt de bal in één keer door. Swarnkar is nu in balbezit. Swarnkar geeft een lange en hoge pass. Sai probeert de bal aan de voet te houden. Mukunda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:1

4e minuut.
Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini passt de bal in één keer door. Virani heeft problemen om de bal te vangen. Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:2

5e minuut.
Datta is nu in balbezit. Soma verovert de bal door een tackle van achteren. Soma probeert naar een medespeler te passen. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. Vishwas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Virani is nu in balbezit. Virani schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vishwas trapt de bal weg. Dinkerrai probeert de bal met de borst te controleren. Dinkerrai geeft een hoge lob. Virani is nu in balbezit. Virani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Sai is nu in balbezit. Virani onderschept slim de pass. Virani passt de bal zonder na te denken. Nilini is nu in balbezit. Nilini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:3

10e minuut.
Datta kan de bal niet met de borst controleren. Soma verovert de bal door een tackle van achteren. Soma geeft de bal voor. Virani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:4

11e minuut.
Swarnkar is nu in balbezit. Swarnkar geeft een lange en hoge pass. Nilini rent richting de bal. Klungelig pakt Virani de bal. Virani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Swarnkar zal de hoekschop nemen. Virani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:5

13e minuut.
Mukunda onderschept slim de pass. Mukunda passt de bal met de wreef. Virani is nu in balbezit. Virani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chittaranjan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gadde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadde passt de bal in één keer door. Sailendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailendra geeft een lange en hoge pass. Virani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Swarnkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Swarnkar met een sublieme pass. Virani geeft een lange en hoge pass. Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:6

17e minuut.
Chittaranjan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Swarnkar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sailendra is nu in balbezit. Sailendra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sailendra met een sublieme pass. Swarnkar rent richting de bal. Swarnkar geeft een hoge lob. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sailendra rent richting de bal. Sailendra passt de bal in één keer door. Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani is nu in balbezit. Virani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:7

20e minuut.
Soma rent richting de bal. Soma passt de bal in één keer door. Sailendra met een sublieme pass. Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vishwas probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Chittaranjan de bal. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:8

22e minuut.
Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kedarnath bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini verovert de bal door een tackle van achteren. Virani is nu in balbezit. Virani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Soma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sailendra geeft een hoge lob. Daar is Virani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swarnkar is nu in balbezit. Swarnkar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soma met de inworp. Sailendra geeft een lange en hoge pass. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani schiet op doel. Vishwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kedarnath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilini is nu in balbezit. Nilini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chittaranjan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:9

28e minuut.
Nilini heeft problemen om de bal te vangen. Nilini passt de bal met de wreef. Daar is Virani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Haresh rent richting de bal. Soma geeft een lange en hoge pass. Virani rent richting de bal. Virani draait met de bal, schiet en ... Vishwas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:10

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vishwas trapt de bal weg van het doel. Soma kopt de bal weg. Daar is Mukunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukunda geeft een lange en hoge pass. Vishwas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chittaranjan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:11

37e minuut.
Sadhwani is nu in balbezit. Nilini onderschept slim de pass. Sailendra speelt de bal door. Virani rent richting de bal. Virani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sailendra onderschept slim de pass. Sailendra probeert naar een medespeler te passen. Nilini speelt de bal door. Virani is nu in balbezit. Virani draait met de bal, schiet en ... Vishwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sailendra kopt de bal weg. Nilini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chittaranjan de bal. Mukunda rent richting de bal. Mukunda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:12

45e minuut.
Mukunda kopt de bal weg. Sailendra is nu in balbezit. Sailendra passt de bal zonder na te denken. Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords FC 88%, Lagends FC 12%.
Lords FC - Lagends FC 0:13

46e minuut.
Shamir geeft de bal voor. Chittaswarup kopt de bal weg. Klungelig pakt Sai de bal. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:14

47e minuut.
Sadhwani verovert de bal door een tackle van achteren. Sailendra verovert de bal door een tackle van achteren. Nilini is nu in balbezit. Nilini geeft de bal voor. Virani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Nilini heeft problemen om de bal te vangen. Virani rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chittaranjan ... Strafschop! Virani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Virani zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nilini is nu in balbezit. Nilini passt de bal in één keer door. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. Vishwas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:15

55e minuut.
Nilini is nu in balbezit. Nilini met een sublieme pass. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chittaswarup de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nilini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Nelle komt het veld opgelopen. Soma neemt de hoekschop. Chittaranjan kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Swarnkar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mukunda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:16

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Sailendra de bal onder controle te krijgen. Sadhwani is nu in balbezit. Sailendra onderschept slim de pass. Sailendra geeft een lange en hoge pass. Mukunda springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle passt de bal zonder na te denken. Mukunda rent richting de bal. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. Vishwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chittaranjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nelle rent richting de bal. van Nelle schiet op doel. Vishwas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:17

62e minuut.
Mukunda rent richting de bal. Mukunda passt de bal in één keer door. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle haalt uit met een fantastische trap. Chittaswarup probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gadde is nu in balbezit. Sailendra geeft een hoge lob. Mukunda kopt de bal weg. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda draait met de bal, schiet en ... Vishwas bokst de bal weg. Chittaranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani onderschept slim de pass. Virani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:18

67e minuut.
van Nelle rent richting de bal. van Nelle passt de bal in één keer door. Virani rent richting de bal. Virani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:19

68e minuut.
Virani heeft problemen om de bal te vangen. Kedarnath is nu in balbezit. Sailendra probeert naar een medespeler te passen. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle schiet op doel. Vishwas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mukunda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vishwas neemt vlug de vrije trap. Sailendra speelt de bal door. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

72e minuut.
Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle rent richting de bal. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kedarnath rent richting de bal. Sailendra onderschept slim de pass. Sailendra geeft de bal voor. Virani rent richting de bal. Virani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:20

76e minuut.
Chittaranjan met een sublieme pass. Vishwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwas geeft een hoge lob. Chittaswarup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Datta kopt de bal weg. Vishwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:21

77e minuut.
Inworp. Swarnkar met een snelle inworp. Sailendra met een sublieme pass. van Nelle rent richting de bal. van Nelle schiet op doel. Vishwas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:22

79e minuut.
Haresh rent richting de bal. Dinkerrai onderschept slim de pass. Dinkerrai geeft een hoge lob. van Nelle rent richting de bal. van Nelle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
van Nelle met een sublieme pass. Daar is Swarnkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swarnkar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mukunda de bal. Mukunda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vishwas met een sublieme pass. Sailendra probeert de bal met de borst te controleren. Sailendra passt de bal met de wreef. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:23

82e minuut.
Ram met een sublieme pass. Sadhwani heeft problemen om de bal te vangen. Virani onderschept slim de pass. van Nelle heeft problemen om de bal te vangen. van Nelle draait met de bal, schiet en ... Vishwas bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:24

86e minuut.
Sai is nu in balbezit. Sai geeft een lange en hoge pass. Sailendra probeert naar een medespeler te passen. Virani is nu in balbezit. Virani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Swarnkar kopt de bal weg. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani geeft de bal voor. van Nelle heeft problemen om de bal te vangen. van Nelle draait met de bal, schiet en ... Vishwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Sailendra kopt de bal weg. Klungelig pakt Chittaswarup de bal. Virani is nu in balbezit. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords FC - Lagends FC 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords FC 88%, Lagends FC 12%.
Lords FC - Lagends FC 0:25