Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milconarios Bney Sharmit
Normal Tactiek 442מ
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.8
hopeless Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Lixăndroiu heeft problemen om de bal te vangen. Gafni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lixăndroiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lixăndroiu komt bij de bal en schiet. Waser springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser haalt uit met een fantastische trap. Damari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milconarios - Bney Sharmit 0:1

9e minuut.
Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu speelt de bal door. Haza is nu in balbezit. Haza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milconarios - Bney Sharmit 0:2

10e minuut.
Lixăndroiu onderschept slim de pass. Lixăndroiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Vervaecke de bal. Jobe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Waser onderschept slim de pass. Waser passt de bal in één keer door. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza schiet op doel. Malca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Waser verovert de bal door een tackle van achteren. Waser met een sublieme pass. Daar is Jobe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gafni passt de bal in één keer door. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser haalt uit met een fantastische trap. Malca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Damari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milconarios - Bney Sharmit 0:3

34e minuut.
Gafni is nu in balbezit. Jobe onderschept slim de pass. Jobe passt de bal met de wreef. Haza rent richting de bal. Haza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tafta kopt de bal weg. Klungelig pakt Vervaecke de bal. Levit bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaecke onderschept slim de pass. Vervaecke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Gafni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haza rent richting de bal. Haza met een sublieme pass. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milconarios - Bney Sharmit 0:4

38e minuut.
Vervaecke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Süleymanov de bal. Süleymanov met een sublieme pass. Waser is nu in balbezit. Waser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gafni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vervaecke met de inworp. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milconarios 74%, Bney Sharmit 26%.
Milconarios - Bney Sharmit 0:4

52e minuut.
Vervaecke geeft een hoge lob. Lixăndroiu is nu in balbezit. Israelshvili is nu in balbezit. Lixăndroiu onderschept slim de pass. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vervaecke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rozen komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gafni is nu in balbezit. Haza onderschept slim de pass. Haza met een sublieme pass. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rozen rent richting de bal. Rozen met een sublieme pass. Waser is nu in balbezit. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milconarios - Bney Sharmit 0:5

74e minuut.
Yehiel controleert de bal met de borst. Waser onderschept slim de pass. Gafni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gafni krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Malca trapt de bal weg. Süleymanov kopt de bal weg. Hodida heeft problemen om de bal te vangen. Haza rent richting de bal. Haza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Damari onderschept slim de pass. Damari geeft de bal voor. Nicolau kopt de bal weg. Jobe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Damari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nicolau met een snelle inworp. Daar is Rozen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milconarios 62%, Bney Sharmit 38%.
Milconarios - Bney Sharmit 0:5