Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadavohel FC FCBJ
Normal Tactiek 442
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 38.7
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Danin rent richting de bal. Ishtoyan onderschept slim de pass. Ishtoyan passt de bal zonder na te denken. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - FCBJ 0:1

19e minuut.
Portillo met de inworp. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio geeft een lange en hoge pass. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pielesiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - FCBJ 0:2

25e minuut.
Halika geeft een lange en hoge pass. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo passt de bal met de wreef. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Kisos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kisos kan de bal niet met de borst controleren. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo passt de bal in één keer door. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - FCBJ 0:3

31e minuut.
Galluccio speelt de bal door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo met een sublieme pass. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo speelt de bal door. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel. Kisos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - FCBJ 0:4

35e minuut.
Kisos rent richting de bal. Kisos passt de bal met de wreef. Affek rent richting de bal. Pielesiak onderschept slim de pass. Pielesiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ishtoyan is nu in balbezit. Kisos begaat een overtreding. Ishtoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halika met een snel genomen vrije trap. Pielesiak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 91%, FCBJ 9%.
nadavohel FC - FCBJ 0:4

48e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisos is nu in balbezit. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walendziuk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Leblond speelt de bal door. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kisos trapt de bal weg. Halika kopt de bal weg. Klungelig pakt Tahar de bal. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Affek trapt de bal weg van het doel. Daar is Livnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishtoyan kopt de bal weg. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - FCBJ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 82%, FCBJ 18%.
nadavohel FC - FCBJ 0:5