Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bnei Yaffo simon strikers
Normal Tactiek 451new
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 47
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 52.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Uviděl probeert naar een medespeler te passen. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev passt de bal met de wreef. Daar is Linetty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linetty draait met de bal, schiet en ... Petlac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:1

7e minuut.
Itzhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evron. Evron krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Uviděl met een snelle inworp. Ilundáin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilundáin geeft een hoge lob. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Linetty kopt de bal weg. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Linetty de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Petlac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:2

12e minuut.
Linetty passt de bal in één keer door. Uviděl is nu in balbezit. Uviděl passt de bal met de wreef. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Xanbabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Uviděl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilundáin geeft de bal voor. Zeev kan de bal niet met de borst controleren. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:3

19e minuut.
Xanbabayev passt de bal in één keer door. Hamada is nu in balbezit. Hamada speelt de bal door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:4

23e minuut.
Netanyahu is nu in balbezit. Putrycz geeft een lange en hoge pass. Elihav bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Petlac bokst de bal weg.

25e minuut.
Hamada rent richting de bal. Hamada passt de bal zonder na te denken. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel. Petlac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:5

26e minuut.
Itzhak met een sublieme pass. Daar is Evron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:6

30e minuut.
Uviděl rent richting de bal. Uviděl met een sublieme pass. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ya`acov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uviděl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petlac trapt de bal weg. Putrycz kopt de bal weg. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:7

35e minuut.
Uviděl geeft een lange en hoge pass. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev passt de bal zonder na te denken. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:8

36e minuut.
Uviděl rent richting de bal. Laluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl verovert de bal door een tackle van achteren. Uviděl geeft een hoge lob. Xanbabayev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Linetty haalt uit met een fantastische trap. Petlac probeert naar een medespeler te passen. Putrycz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hamada de bal. Hamada geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Uviděl passt de bal met de wreef. Ilundáin rent richting de bal. Ilundáin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xanbabayev de bal. Xanbabayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada probeert naar een medespeler te passen. Xanbabayev met een sublieme pass. Klungelig pakt Linetty de bal. Linetty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Itzhak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilundáin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilundáin passt de bal zonder na te denken. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:9

44e minuut.
Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada met een sublieme pass. Xanbabayev met een sublieme pass. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Yaffo 82%, simon strikers 18%.
Bnei Yaffo - simon strikers 0:9

46e minuut.
Linetty passt de bal met de wreef. Uviděl heeft problemen om de bal te vangen. Uviděl passt de bal zonder na te denken. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev geeft de bal voor. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Petlac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:10

50e minuut.
Elkobi met een sublieme pass. Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl geeft een lange en hoge pass. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:11

52e minuut.
Ilundáin rent richting de bal. Ilundáin speelt de bal door. Xanbabayev met een sublieme pass. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Petlac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petlac met een sublieme pass. Ilundáin kopt de bal weg. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel. Paal! Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Twito onderschept slim de pass. Twito passt de bal met de wreef. Ilundáin geeft een hoge lob. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Petlac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Itzhak met een sublieme pass. Uviděl geeft een lange en hoge pass. Linetty rent richting de bal. Linetty schiet op doel. Petlac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:12

64e minuut.
Xanbabayev speelt de bal door. Linetty is nu in balbezit. Linetty geeft een lange en hoge pass. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev schiet op doel. Petlac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kna`an kopt de bal weg. Hamada heeft problemen om de bal te vangen. Twito maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Twito moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Twito schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hamada raakt geblesseerd tijdens het duel. Putrycz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Petlac trapt de bal weg. Inworp. Hamada met een snelle inworp. Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:13

73e minuut.
Putrycz met een sublieme pass. Klungelig pakt Linetty de bal. Elihav legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elihav krijgt een gele kaart. Linetty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xanbabayev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Petlac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:14

76e minuut.
Xanbabayev probeert de bal met de borst te controleren. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Zeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evron bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev begaat een overtreding. Xanbabayev krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Uviděl kopt de bal weg. Klungelig pakt Xanbabayev de bal. Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ilundáin speelt de bal door. Xanbabayev probeert de bal aan de voet te houden. Xanbabayev met een sublieme pass. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ... Petlac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Yaffo - simon strikers 0:15

88e minuut.
Zeev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Putrycz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamada geeft een hoge lob. Linetty maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Yaffo 78%, simon strikers 22%.
Bnei Yaffo - simon strikers 0:15