Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elitsur Natanya The.Beatles
Normal Tactiek 343Aggressive
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 38
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Efhraym bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan verovert de bal door een tackle van achteren. Keinan passt de bal met de wreef. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:1

8e minuut.
Musa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sa`adon de bal. Abarbnel rent richting de bal. Keinan is nu in balbezit. Keinan draait met de bal, schiet en ... Edere bokst de bal weg. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Shalu de bal. Ros rent richting de bal. Ros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shina met de inworp. Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach passt de bal in één keer door. Taube bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Taube is nu in balbezit. Taube passt de bal met de wreef. Shalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan onderschept slim de pass. Keinan haalt uit met een fantastische trap. Edere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Taube rent richting de bal. Taube met een sublieme pass. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Edere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:2

17e minuut.
Basson kan de bal niet met de borst controleren. Basson geeft de bal voor. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Edere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:3

20e minuut.
Serwach passt de bal in één keer door. Keinan geeft een hoge lob. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Degani controleert de bal met de borst. Ros onderschept slim de pass. Ros probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Edere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tamam bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach onderschept slim de pass. Serwach probeert naar een medespeler te passen. Taube is nu in balbezit. Taube haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Vilner de bal. Taube is nu in balbezit. Taube probeert naar een medespeler te passen. Ros is nu in balbezit. Ros speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tamam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shina met de inworp. Serwach geeft de bal voor. Abarbnel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:4

35e minuut.
Serwach geeft een lange en hoge pass. Abarbnel rent richting de bal. Taube rent richting de bal. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:5

36e minuut.
Tamam verovert de bal door een tackle van achteren. Tamam geeft de bal voor. Inworp. Shina met de inworp. Serwach geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:6

38e minuut.
Keinan rent richting de bal. Taube rent richting de bal. Keinan is nu in balbezit. Keinan schiet op doel. Edere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:7

45e minuut.
Tzemach met een sublieme pass. Serwach is nu in balbezit. Serwach passt de bal zonder na te denken. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elitsur Natanya 76%, The.Beatles 24%.
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:7

46e minuut.
Arghirescu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Shina met een sublieme pass. Sa`adon is nu in balbezit. Sa`adon geeft een hoge lob. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Edere maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Serwach kopt de bal weg. Klungelig pakt Keinan de bal. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Edere met een sublieme pass. Shina kopt de bal weg. Serwach speelt de bal door. Abarbnel heeft problemen om de bal te vangen. Abarbnel schiet op doel. Edere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:8

60e minuut.
Tzemach heeft problemen om de bal te vangen. Tzemach passt de bal met de wreef. Shina is nu in balbezit. Shina geeft een hoge lob. Keinan springt en kopt de bal. Edere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arad springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Abarbnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abarbnel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:9

63e minuut.
Abarbnel rent richting de bal. Shalu is nu in balbezit. Abarbnel onderschept slim de pass. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Edere probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Srur rent richting de bal. Arad verovert de bal door een tackle van achteren. Arad met een sublieme pass. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:10

72e minuut.
Tamam rent richting de bal. Tamam passt de bal zonder na te denken. Daar is Arad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abarbnel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:11

75e minuut.
Ros geeft een lange en hoge pass. Arad probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel heeft problemen om de bal te vangen. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Edere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:12

76e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal in één keer door. Shalu is nu in balbezit. Abarbnel verovert de bal door een tackle van achteren. Abarbnel probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Edere trapt de bal weg van het doel. Arghirescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musa. Musa krijgt een gele kaart. Arghirescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abarbnel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon is nu in balbezit. Abarbnel onderschept slim de pass. Abarbnel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:13

87e minuut.
Taube onderschept slim de pass. Taube geeft een hoge lob. Klungelig pakt Halis de bal. Keinan onderschept slim de pass. Keinan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Abarbnel de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Edere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elitsur Natanya 77%, The.Beatles 23%.
Elitsur Natanya - The.Beatles 0:14