Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Hamusim g.h
Normal Tactiek Van Hal
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 52.7
weak Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


3e minuut.
Kuluberdiev met een sublieme pass. Viehweg geeft de bal voor. Ifrach kopt de bal weg. Colombrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrini speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:1

5e minuut.
Colombrini kopt de bal weg. Kotowski speelt de bal door. Colombrini rent richting de bal. Colombrini geeft de bal voor. Munn maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liad probeert naar een medespeler te passen. Viehweg kopt de bal weg. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Liad trapt de bal weg. Viehweg kopt de bal weg. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:2

8e minuut.
Valdmam rent richting de bal. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Munn de bal. Munn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:3

10e minuut.
Viehweg probeert naar een medespeler te passen. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev geeft een hoge lob. Major springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:4

11e minuut.
Kuluberdiev speelt de bal door. Kotowski met een sublieme pass. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major haalt uit met een fantastische trap. Liad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuluberdiev geeft de bal voor. Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Major rent richting de bal. Major draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev geeft de bal voor. Liad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Major rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:5

13e minuut.
Munn onderschept slim de pass. Shoshan met een sublieme pass. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev geeft een hoge lob. Major springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev met een sublieme pass. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:6

17e minuut.
Colombrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrini met een sublieme pass. Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Munn is nu in balbezit. Munn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Munn controleert de bal met de borst. Shoshan met een sublieme pass. Pinto rent richting de bal. Munn onderschept slim de pass. Munn schiet op doel. Liad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:7

23e minuut.
Marcyjański verovert de bal door een tackle van achteren. Marcyjański geeft een hoge lob. Major kopt de bal weg. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel. Liad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Shoshan passt de bal met de wreef. Mora Sánchez geeft de bal voor. Ohana heeft problemen om de bal te vangen. Major onderschept slim de pass. Major schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kuluberdiev kopt de bal weg. Munn rent richting de bal. Munn passt de bal zonder na te denken. Daar is Major, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major draait met de bal, schiet en ... Liad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Colombrini met een sublieme pass. Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap. Liad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:8

31e minuut.
Mora Sánchez met een snelle inworp. Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluberdiev geeft een lange en hoge pass. Major krijgt zijn hoofd ertegen. Liad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:9

33e minuut.
Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski rent richting de bal. Munn rent richting de bal. Munn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ifrach geeft de bal voor. Marcyjański kopt de bal weg. Kuluberdiev is nu in balbezit. Kuluberdiev geeft de bal voor. Major maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Major probeert naar een medespeler te passen. Munn is nu in balbezit. Munn draait met de bal, schiet en ... Liad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:10

36e minuut.
Kotowski speelt de bal door. Klungelig pakt Major de bal. Munn is nu in balbezit. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Viehweg rent richting de bal. Shoshan rent richting de bal. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. Liad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:11

38e minuut.
Viehweg passt de bal in één keer door. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major passt de bal in één keer door. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn draait met de bal, schiet en ... Liad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ohana heeft problemen om de bal te vangen. Ifrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Major onderschept slim de pass. Major schiet op doel. Liad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:12

42e minuut.
Kuluberdiev passt de bal in één keer door. Kotowski is nu in balbezit. Kotowski passt de bal in één keer door. Major rent richting de bal. Major schiet op doel. Liad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev passt de bal in één keer door. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap. Liad bokst de bal weg. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:13

45e minuut.
Valdmam met een sublieme pass. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn verovert de bal door een tackle van achteren. Munn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Hamusim 90%, g.h 10%.
Maccabi Hamusim - g.h 0:14

46e minuut.
Colombrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrini speelt de bal door. Kuluberdiev is nu in balbezit. Kuluberdiev geeft een lange en hoge pass. Major maakt een snoekduik en kopt de bal. Liad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:15

47e minuut.
Kotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski speelt de bal door. Major heeft problemen om de bal te vangen. Major haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munn is nu in balbezit. Munn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Colombrini probeert naar een medespeler te passen. Viehweg met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kotowski de bal onder controle te krijgen. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluberdiev passt de bal zonder na te denken. Kotowski is nu in balbezit. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shmargad speelt de bal door. Munn kan de bal niet met de borst controleren. Munn haalt uit met een fantastische trap. Liad probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mora Sánchez met een sublieme pass. Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluberdiev speelt de bal door. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:16

57e minuut.
Kotowski rent richting de bal. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Kotowski passt de bal zonder na te denken. Major is nu in balbezit. Major schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mora Sánchez rent richting de bal. Mora Sánchez met een sublieme pass. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap. Liad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:17

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colombrini is nu in balbezit. Colombrini geeft de bal voor. Munn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuluberdiev met een snelle inworp. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ifrach de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:18

63e minuut.
Major rent richting de bal. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski geeft een lange en hoge pass. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ... Liad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski passt de bal zonder na te denken. Major rent richting de bal. Major draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:19

69e minuut.
Viehweg is nu in balbezit. Viehweg met een sublieme pass. Kuluberdiev is nu in balbezit. Kuluberdiev geeft een lange en hoge pass. Munn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Munn de bal. Munn met een sublieme pass. Shmargad rent richting de bal. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major draait met de bal, schiet en ... Liad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Vakrat de bal. Kotowski is nu in balbezit. Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Liad met een harde bal richting middenveld. Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluberdiev passt de bal in één keer door. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:20

76e minuut.
Viehweg kopt de bal weg. Ifrach heeft problemen om de bal te vangen. Munn rent richting de bal. Munn heeft problemen om de bal te vangen. Munn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kuluberdiev geeft een lange en hoge pass. Munn heeft problemen om de bal te vangen. Munn passt de bal in één keer door. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Viehweg kopt de bal weg. Ifrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn verovert de bal door een tackle van achteren. Munn schiet op doel. Liad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:21

86e minuut.
Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munn speelt de bal door. Daar is Major, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:22

90e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg passt de bal zonder na te denken. Major rent richting de bal. Major draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kotowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Munn de bal onder controle te krijgen. Kuluberdiev geeft een hoge lob. Major krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Hamusim - g.h 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Hamusim 86%, g.h 14%.
Maccabi Hamusim - g.h 0:23