Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ichud Jerusalem Yellows
Normal Tactiek GYDCC-3**3^
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Nimny probeert de bal aan de voet te houden. Biton is nu in balbezit. Biton passt de bal in één keer door. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Biton passt de bal in één keer door. Trung Hinh heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hinh probeert naar een medespeler te passen. Nimny is nu in balbezit. Nimny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz passt de bal zonder na te denken. Barel probeert naar een medespeler te passen. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:1

9e minuut.
Biton rent richting de bal. Biton geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hayuon de bal. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meiri met een harde bal richting middenveld. Stankiewicz kopt de bal weg. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:2

15e minuut.
Stankiewicz speelt de bal door. Tanuja is nu in balbezit. Tanuja geeft een lange en hoge pass. Nimny rent richting de bal. Nimny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tanuja geeft een lange en hoge pass. Kotler rent richting de bal. Kotler geeft de bal voor. Daar is Trung Hinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hinh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Inworp. Biton met een snelle inworp. Stankiewicz speelt de bal door. Barel geeft de bal voor. Trung Hinh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:3

28e minuut.
Glam kopt de bal weg. Stankiewicz is nu in balbezit. Stankiewicz geeft een hoge lob. Nimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:4

30e minuut.
Livnat rent richting de bal. Trung Hinh is nu in balbezit. Elharar rent richting de bal. Trung Hinh onderschept slim de pass. Trung Hinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:5

32e minuut.
Ben Ari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szklanka met de inworp. Daar is Biton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biton geeft een lange en hoge pass. Daar is Trung Hinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hinh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Trung Hinh is nu in balbezit. Livnat verovert de bal door een tackle van achteren. Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton geeft een lange en hoge pass. Nimny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Trung Hinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elharar rent richting de bal. Trung Hinh onderschept slim de pass. Trung Hinh haalt uit met een fantastische trap. Meiri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:6

44e minuut.
Hayuon controleert de bal met de borst. Hayuon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Meiri de bal onder controle te krijgen. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:7

44e minuut.
Ben Ari speelt de bal door. Inworp. Kotler met de inworp. Barel is nu in balbezit. Barel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichud Jerusalem 68%, Yellows 32%.
Ichud Jerusalem - Yellows 0:7

51e minuut.
Biton is nu in balbezit. Biton probeert naar een medespeler te passen. Trung Hinh is nu in balbezit. Trung Hinh haalt uit met een fantastische trap. Meiri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:8

63e minuut.
Nimny geeft een lange en hoge pass. Daar is Elharar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh schiet op doel. Meiri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:9

76e minuut.
Stankiewicz is nu in balbezit. Stankiewicz geeft een hoge lob. Nimny is nu in balbezit. Nimny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:10

80e minuut.
Stankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Barel is nu in balbezit. Barel passt de bal met de wreef. Trung Hinh is nu in balbezit. Trung Hinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:11

88e minuut.
Klungelig pakt Hayuon de bal. Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton geeft een lange en hoge pass. Trung Hinh is nu in balbezit. Trung Hinh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ichud Jerusalem - Yellows 0:12

90e minuut.
Singolda rent richting de bal. Barel onderschept slim de pass. Barel probeert naar een medespeler te passen. Nimny heeft problemen om de bal te vangen. Nimny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ichud Jerusalem 76%, Yellows 24%.
Ichud Jerusalem - Yellows 0:12