Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:28
  • Bekerwedstrijd: State Cup
  • Stadion: Milano901 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Milano901 Hapoel Jerusalem
352 Tactiek mama liga
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 51.6
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Shapira rent richting de bal. Shapira met een sublieme pass. Vahava speelt de bal door. Hames rent richting de bal. Hames draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:1

2e minuut.
Shalit probeert naar een medespeler te passen. Shapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames verovert de bal door een tackle van achteren. Hames draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Vahava is nu in balbezit. Vahava geeft een hoge lob. Hames rent richting de bal. Hames draait met de bal, schiet en ... Dayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bounfeld met de inworp. Vahava speelt de bal door. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Volman met de inworp. Sundfors geeft een lange en hoge pass. Dayan probeert naar een medespeler te passen. Sundfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundfors draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:3

10e minuut.
Hames is nu in balbezit. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu passt de bal in één keer door. Sundfors is nu in balbezit. Sundfors haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:4

10e minuut.
Shapira probeert naar een medespeler te passen. Bounfeld heeft problemen om de bal te vangen. Hames onderschept slim de pass. Hames haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:5

12e minuut.
Sundfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundfors passt de bal zonder na te denken. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Dayan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:6

14e minuut.
Shapira rent richting de bal. Qasımoğlu onderschept slim de pass. Qasımoğlu speelt de bal door. Hames rent richting de bal. Hames draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Hefer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menashe rent richting de bal. Menashe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hames de bal. Hames schiet op doel. Dayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Oberreich heeft problemen om de bal te vangen. Menashe is nu in balbezit. Menashe passt de bal in één keer door. Sundfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundfors speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dayan trapt de bal weg van het doel. Vahava kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Hames draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:7

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Oberreich de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Bounfeld. Goede buitenspelval van de verdediging. Wilkinson neemt vlug de vrije trap. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu schiet op doel. Dayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:8

25e minuut.
Krispis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahava probeert naar een medespeler te passen. Hames kan de bal niet met de borst controleren. Hames draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:9

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberreich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahava rent richting de bal. Vahava geeft een hoge lob. Hames krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Dayan trapt de bal weg van het doel. Volman kopt de bal weg. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dayan trapt de bal weg. Vahava kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Volman kopt de bal weg. Menashe probeert naar een medespeler te passen. Vahava geeft een lange en hoge pass. Qasımoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:10

32e minuut.
Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava is nu in balbezit. Vahava passt de bal met de wreef. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Oberreich met de inworp. Klungelig pakt Vahava de bal. Vahava geeft een hoge lob. Qasımoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:11

35e minuut.
Volman geeft de bal voor. Hames is nu in balbezit. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:12

37e minuut.
Halfon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava verovert de bal door een tackle van achteren. Vahava geeft de bal voor. Daar is Qasımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Menashe speelt de bal door. Vahava probeert naar een medespeler te passen. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel. Paal! Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:13

40e minuut.
Hodorov rent richting de bal. Sundfors verovert de bal door een tackle van achteren. Sundfors speelt de bal door. Hames is nu in balbezit. Hames schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Oberreich geeft een hoge lob. Vahava met een sublieme pass. Sundfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundfors geeft de bal voor. Hames maakt een snoekduik en kopt de bal. Dayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:14

44e minuut.
Menashe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sundfors de bal. Sundfors met een sublieme pass. Daar is Qasımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımoğlu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Hames rent richting de bal. De bal raakt de paal. Hames rent richting de bal. Hames haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano901 84%, Hapoel Jerusalem 16%.
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:14

50e minuut.
Sundfors passt de bal zonder na te denken. Volman is nu in balbezit. Sundfors geeft de bal voor. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames haalt uit met een fantastische trap. Dayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel. Dayan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:15

52e minuut.
Hodorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu onderschept slim de pass. Volman controleert de bal met de borst. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:16

53e minuut.
Sundfors onderschept slim de pass. Sundfors met een sublieme pass. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Halperin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Volman probeert naar een medespeler te passen. Sundfors geeft de bal voor. Vahava kan de bal niet met de borst controleren. Vahava geeft een lange en hoge pass. Qasımoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dayan trapt de bal weg van het doel. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava passt de bal in één keer door. Hames is nu in balbezit. Hames haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sundfors verovert de bal door een tackle van achteren. Sundfors probeert naar een medespeler te passen. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sundfors kopt de bal weg. Daar is Buchbut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Dayan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:17

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dayan niet meer kan verder spelen. Magralashvili komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Vahava is nu in balbezit. Vahava passt de bal in één keer door. Hames rent richting de bal. Hames draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:18

61e minuut.
Halperin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vahava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:19

66e minuut.
Vahava is nu in balbezit. Vahava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hames draait met de bal, schiet en ... Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:20

67e minuut.
Sundfors passt de bal zonder na te denken. Volman rent richting de bal. Volman geeft een hoge lob. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:21

69e minuut.
Qasımoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Sundfors geeft een hoge lob. Halperin heeft problemen om de bal te vangen. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Menashe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sundfors de bal. Sundfors passt de bal in één keer door. Hames is nu in balbezit. Hames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:22

74e minuut.
Qasımoğlu kopt de bal weg. Sundfors rent richting de bal. Sundfors met een sublieme pass. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Magralashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hodorov rent richting de bal. Hodorov passt de bal in één keer door. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahava geeft een hoge lob. Hames maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Hames kopt de bal weg. Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu schiet op doel. Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:23

76e minuut.
Shapira met een sublieme pass. Bounfeld heeft problemen om de bal te vangen. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hajaj rent richting de bal. Sundfors verovert de bal door een tackle van achteren. Sundfors passt de bal met de wreef. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magralashvili trapt de bal weg van het doel. Sundfors kopt de bal weg. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Magralashvili bokst de bal weg. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sundfors kan de bal niet met de borst controleren. Sundfors geeft een hoge lob. Hames probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Halfon de bal. Vahava geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:24

84e minuut.
Magralashvili met een harde bal richting middenveld. Sundfors kopt de bal weg. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu draait met de bal, schiet en ... Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:25

86e minuut.
Menashe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sundfors de bal. Sundfors speelt de bal door. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Magralashvili trapt de bal weg. Menashe kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Hames draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vahava geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Qasımoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Bounfeld probeert de bal aan de voet te houden. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Hames haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milano901 89%, Hapoel Jerusalem 11%.
Milano901 - Hapoel Jerusalem 0:26