Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giladi&Alin FC MC.8yellow
424 Tactiek 442vנוער
46% Balbezit 54%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.1 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten very good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Avika rent richting de bal. Slouk onderschept slim de pass. Slouk geeft de bal voor. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. Tzarfati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:1

9e minuut.
Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi geeft de bal voor. Bárcena rent richting de bal. Bárcena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:2

10e minuut.
Berenshtein probeert de bal aan de voet te houden. Köçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Tapra bereikt de bal nog maar net als eerste. Köçkün rent richting de bal. Köçkün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zaretzki probeert de bal aan de voet te houden. Berenshtein is nu in balbezit. Ragožis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragožis geeft de bal voor. Bárcena krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Berenshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragožis verovert de bal door een tackle van achteren. Ragožis probeert naar een medespeler te passen. Köçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Köçkün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:3

20e minuut.
Ragožis verovert de bal door een tackle van achteren. Avika rent richting de bal. Avika passt de bal zonder na te denken. Köçkün is nu in balbezit. Köçkün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Łobodziński kopt de bal weg. Köçkün probeert de bal met de borst te controleren. Köçkün met een sublieme pass. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Młot met de inworp. Ragožis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragožis geeft een hoge lob. Daar is Köçkün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köçkün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:4

31e minuut.
Köçkün passt de bal met de wreef. Abarjil speelt de bal door. Delporte geeft een lange en hoge pass. Ragožis kopt de bal weg. Köçkün geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Slouk probeert naar een medespeler te passen. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarjil is nu in balbezit. Bárcena onderschept slim de pass. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Młot heeft problemen om de bal te vangen. Delporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delporte geeft een hoge lob. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Młot met een snelle inworp. Avika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragožis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ragožis krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Avika is nu in balbezit. Ragožis onderschept slim de pass. Młot is nu in balbezit. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giladi&Alin FC 84%, MC.8yellow 16%.
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:5

46e minuut.
Ragožis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragožis speelt de bal door. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena geeft de bal voor. Köçkün krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:6

48e minuut.
Hutchinson controleert de bal met de borst. Hutchinson geeft een hoge lob. Zaretzki kopt de bal weg. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:7

54e minuut.
Köçkün is nu in balbezit. Tapra rent richting de bal. Köçkün onderschept slim de pass. Köçkün haalt uit met een fantastische trap. Tzarfati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:8

55e minuut.
Slouk verovert de bal door een tackle van achteren. Ragožis is nu in balbezit. Ragožis speelt de bal door. Bárcena rent richting de bal. Bárcena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:9

61e minuut.
Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot passt de bal in één keer door. Köçkün is nu in balbezit. Bárcena rent richting de bal. Bárcena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Łobodziński kopt de bal weg. Ragožis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bárcena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bárcena schiet op doel. Tzarfati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:10

70e minuut.
Ragožis speelt de bal door. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena passt de bal zonder na te denken. Köçkün rent richting de bal. Köçkün schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tapra geeft een hoge lob. Inworp. Młot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Köçkün is nu in balbezit. Köçkün haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:11

78e minuut.
Młot met een snelle inworp. Daar is Köçkün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köçkün haalt uit met een fantastische trap. Slouk krijgt zijn hoofd ertegen. Avika kan de bal niet met de borst controleren. Tzarfati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Delporte is nu in balbezit. Delporte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abarjil de bal. Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slouk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Tzarfati met een harde bal richting middenveld. Ragožis kopt de bal weg. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena draait met de bal, schiet en ... Tzarfati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:12

87e minuut.
Klungelig pakt Kadusi de bal. Młot is nu in balbezit. Młot passt de bal zonder na te denken. Bárcena heeft problemen om de bal te vangen. Bárcena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Köçkün is nu in balbezit. Köçkün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giladi&Alin FC 88%, MC.8yellow 12%.
Giladi&Alin FC - MC.8yellow 0:13