Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mo`adon Sport Herzeliya X Factor F.C
Normal Tactiek 442 high
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
16.8 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Mackuf trapt de bal weg. Karik kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabag de bal. Shriber rent richting de bal. Shriber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:1

5e minuut.
Karik met de inworp. Tzuriel is nu in balbezit. Tzuriel geeft een lange en hoge pass. Sabag bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabag draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:2

6e minuut.
Shriber heeft problemen om de bal te vangen. Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabag is nu in balbezit. Sabag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:3

8e minuut.
Nachtyler is nu in balbezit. Tzuriel onderschept slim de pass. Tzuriel speelt de bal door. Shriber rent richting de bal. Shriber schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Nachtyler is nu in balbezit. Tzuriel onderschept slim de pass. Tzuriel geeft een lange en hoge pass. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber draait met de bal, schiet en ... Mackuf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:4

14e minuut.
Nachtyler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenda met een snelle inworp. Tzuriel geeft een lange en hoge pass. Sabag springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gabay passt de bal in één keer door. Sabag speelt de bal door. Shriber rent richting de bal. Shriber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Kenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachtyler is nu in balbezit. Tzuriel maakt een afschuwelijke overtreding. Tzuriel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Nachtyler rent richting de bal. Tzuriel onderschept slim de pass. Tzuriel speelt de bal door. Shriber rent richting de bal. Shriber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mackuf trapt de bal weg. Kenda kopt de bal weg. Nachtyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel draait met de bal, schiet en ... Mackuf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kenda rent richting de bal. Kenda geeft de bal voor. Shmariaho rent richting de bal. Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tzuriel is nu in balbezit. Tzuriel met een sublieme pass. Shriber rent richting de bal. Shriber schiet op doel. Mackuf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:5

30e minuut.
Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei passt de bal met de wreef. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abuksis de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kenda zal de hoekschop nemen. Shriber maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nachtyler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabag rent richting de bal. Sabag schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:6

34e minuut.
Nachtyler rent richting de bal. Shriber onderschept slim de pass. Sabag heeft problemen om de bal te vangen. Shriber is nu in balbezit. Shriber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Amariei kan de bal niet met de borst controleren. Amariei speelt de bal door. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Herzeliya 86%, X Factor F.C 14%.
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:7

46e minuut.
Sabag rent richting de bal. Filyan rent richting de bal. Karik geeft een lange en hoge pass. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel met een sublieme pass. Sabag is nu in balbezit. Sabag draait met de bal, schiet en ... Mackuf probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Karik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nachtyler is nu in balbezit. Tzuriel onderschept slim de pass. Tzuriel geeft de bal voor. Sabag maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Amariei met een sublieme pass. Shriber is nu in balbezit. Shmariaho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shriber wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Rousseff geeft een hoge lob. Abuksis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel geeft een lange en hoge pass. Sabag bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:8

59e minuut.
Daar is Shriber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzuriel met een sublieme pass. Shriber is nu in balbezit. Sabag is nu in balbezit. Sabag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Fantoni komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Amariei kopt de bal weg. Sabag bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik geeft de bal voor. Fantoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Mackuf bokst de bal weg.

65e minuut.
Melamed geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karik zal de hoekschop nemen. Sabag springt en kopt de bal. Mackuf probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sabag probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doeltrap. Mackuf trapt de bal weg van het doel. Tzuriel kan de bal niet met de borst controleren. Tzuriel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Melamed rent richting de bal. Tzuriel onderschept slim de pass. Tzuriel probeert naar een medespeler te passen. Fantoni heeft problemen om de bal te vangen. Fantoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kenda passt de bal met de wreef. Gabay is nu in balbezit. Gabay geeft een hoge lob. Sabag rent richting de bal. Sabag geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mackuf met een harde bal richting middenveld. Karik kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabag de bal. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Karik kopt de bal weg. Tzuriel met een sublieme pass. Klungelig pakt Sabag de bal. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda geeft een lange en hoge pass. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni haalt uit met een fantastische trap. Mackuf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:9

85e minuut.
Daar is Sabag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzuriel probeert naar een medespeler te passen. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:10

88e minuut.
Karik passt de bal met de wreef. Tzuriel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abuksis de bal. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni draait met de bal, schiet en ... Mackuf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Herzeliya 92%, X Factor F.C 8%.
Mo`adon Sport Herzeliya - X Factor F.C 0:10