Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyond Control Netanya warriors
Normal Tactiek 4332605
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 54.5
poor Schieten formidable
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Laban de bal. Laban speelt de bal door. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:1

5e minuut.
Laban rent richting de bal. Laban draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shriki de bal onder controle te krijgen. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Laban heeft problemen om de bal te vangen. Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Srur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:2

7e minuut.
Bitau rent richting de bal. Korman onderschept slim de pass. Korman met een sublieme pass. Miličković geeft een hoge lob. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Laban geeft de bal voor. Ghinescu rent richting de bal. Akale is nu in balbezit. Akale draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laban de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:3

14e minuut.
Shelac rent richting de bal. Shelac speelt de bal door. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laban de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Sivilla met de inworp. Shriki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelac onderschept slim de pass. Shelac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Laban geeft een lange en hoge pass. Ghinescu rent richting de bal. Laban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghinescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Shelac neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:4

22e minuut.
Laban met een sublieme pass. Deroo rent richting de bal. Deroo geeft de bal voor. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bitau is nu in balbezit. Skaribas onderschept slim de pass. Skaribas passt de bal met de wreef. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Bitau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitau passt de bal in één keer door. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Shelac kopt de bal weg. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu passt de bal met de wreef. Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:5

31e minuut.
Laban passt de bal in één keer door. Miličković is nu in balbezit. Miličković passt de bal in één keer door. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laban zal de hoekschop nemen. Srur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Srur trapt de bal weg. Korman kopt de bal weg. Laban is nu in balbezit. Laban draait met de bal, schiet en ... Srur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Miličković met de inworp. Akale rent richting de bal. Akale met een sublieme pass. Laban geeft de bal voor. Klungelig pakt Apfeldorf de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laban zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:6

36e minuut.
Ghinescu draait met de bal, schiet en ... Laban heeft problemen om de bal te vangen. Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelac haalt uit met een fantastische trap. Srur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:7

40e minuut.
Apfeldorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Apfeldorf geeft een hoge lob. Korman kopt de bal weg. Ghinescu controleert de bal met de borst. Ghinescu schiet op doel. Srur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Apfeldorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laban is nu in balbezit. Laban passt de bal zonder na te denken. Akale is nu in balbezit. Akale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Korman kopt de bal weg. Akale controleert de bal met de borst. Akale passt de bal zonder na te denken. Shelac is nu in balbezit. Shelac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Unger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban geeft een lange en hoge pass. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu schiet op doel. Srur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laban heeft problemen om de bal te vangen. Srur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyond Control 90%, Netanya warriors 10%.
Beyond Control - Netanya warriors 0:7

46e minuut.
Arel komt het veld opgelopen. Tikva komt het veld opgelopen. Ben Zakai komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Deroo met een snelle inworp. Laban heeft problemen om de bal te vangen. Laban geeft een lange en hoge pass. Arel controleert de bal met de borst. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:8

51e minuut.
Deroo met de inworp. Laban rent richting de bal. Shriki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laban wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Laban kan niet meer verder spelen. Shoshan komt het veld opgelopen. Shoshan met een snel genomen vrije trap. Arel krijgt zijn hoofd ertegen. Srur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:9

56e minuut.
Horník kopt de bal weg. Miličković bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličković passt de bal zonder na te denken. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Srur speelt de bal door. Horník geeft de bal voor. Arel rent richting de bal. Arel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Miličković rent richting de bal. Miličković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ben Zakai de bal. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman passt de bal in één keer door. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan geeft een hoge lob. Arel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Deroo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yona de bal. Horník verovert de bal door een tackle van achteren. Miličković is nu in balbezit. Miličković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Horník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Miličković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miličković geeft een hoge lob. Arel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:10

70e minuut.
Horník passt de bal met de wreef. Korman is nu in balbezit. Korman speelt de bal door. Arel rent richting de bal. Arel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Apfeldorf de bal. Ben Zakai is nu in balbezit. Ben Zakai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Korman probeert naar een medespeler te passen. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan met een sublieme pass. Daar is Arel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:11

74e minuut.
Shkuri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bitau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:12

76e minuut.
Miličković is nu in balbezit. Miličković geeft een lange en hoge pass. Arel heeft problemen om de bal te vangen. Arel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:13

79e minuut.
Shoshan probeert naar een medespeler te passen. Ben Zakai is nu in balbezit. Arel is nu in balbezit. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:14

80e minuut.
Klungelig pakt Shkuri de bal. Skaribas speelt de bal door. Shoshan speelt de bal door. Daar is Arel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Deroo probeert naar een medespeler te passen. Miličković rent richting de bal. Miličković passt de bal met de wreef. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Ben Zakai draait met de bal, schiet en ... Apfeldorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arel is nu in balbezit. Arel haalt uit met een fantastische trap. Srur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:15

83e minuut.
Shkuri speelt de bal door. Klungelig pakt Bitau de bal. Harush rent richting de bal. Arel verovert de bal door een tackle van achteren. Arel draait met de bal, schiet en ... Srur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:16

86e minuut.
Laban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shoshan rent richting de bal. Arel rent richting de bal. Arel draait met de bal, schiet en ... Srur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:17

87e minuut.
Horník passt de bal zonder na te denken. Miličković speelt de bal door. Klungelig pakt Akale de bal. Arel is nu in balbezit. Arel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Srur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Apfeldorf heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shoshan zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ben Zakai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - Netanya warriors 0:18

90e minuut.
Ben Zakai is nu in balbezit. Ben Zakai draait met de bal, schiet en ... Apfeldorf probeert de bal met de borst te controleren. Akale rent richting de bal. Akale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyond Control 74%, Netanya warriors 26%.
Beyond Control - Netanya warriors 0:18