Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Milan Hapoel Tel Aviv
Normal Tactiek inbetween
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Adriazola rent richting de bal. Bezalel is nu in balbezit. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Avinou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:1

9e minuut.
Spagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnolo onderschept slim de pass. Spagnolo geeft een lange en hoge pass. Bezalel kopt de bal weg. Avinou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adriazola rent richting de bal. Adriazola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:2

11e minuut.
Sa`adon probeert naar een medespeler te passen. Adriazola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harazi. Harazi krijgt een gele kaart. Adriazola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Napolitano wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sa`adon met een snelle inworp. Napolitano geeft een hoge lob. Hayuon verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azoulay zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hayuon trapt de bal weg. Napolitano kopt de bal weg. Klungelig pakt Bezalel de bal. Zokol speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Azoulay geeft een lange en hoge pass. Bezalel kopt de bal weg. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Napolitano passt de bal met de wreef. Sa`adon speelt de bal door. Bezalel is nu in balbezit. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Avinou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hayuon heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Azoulay neemt de hoekschop. Sa`adon kan de bal niet met de borst controleren. Sa`adon geeft de bal voor. Adriazola springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bezalel rent richting de bal. Bezalel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:3

33e minuut.
Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano geeft de bal voor. Hayuon is nu in balbezit. Hayuon geeft een lange en hoge pass. Napolitano geeft de bal voor. Avinou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adriazola rent richting de bal. Adriazola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:4

35e minuut.
Azoulay is nu in balbezit. Azoulay geeft een lange en hoge pass. Sa`adon kopt de bal weg. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel. Avinou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Azoulay kopt de bal weg. Adriazola kan de bal niet met de borst controleren. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Avinou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:5

40e minuut.
Sa`adon passt de bal in één keer door. Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano geeft de bal voor. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hayuon de bal. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Milan 76%, Hapoel Tel Aviv 24%.
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:6

47e minuut.
Napolitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napolitano geeft een hoge lob. Azoulay geeft een hoge lob. Adriazola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:7

49e minuut.
Hayuon rent richting de bal. Hayuon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azoulay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napolitano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Azoulay passt de bal met de wreef. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Zokol probeert de bal aan de voet te houden. Avinou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:8

58e minuut.
Azoulay is nu in balbezit. Azoulay geeft een hoge lob. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel. Avinou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:9

62e minuut.
Avinou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sa`adon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:10

64e minuut.
Zokol geeft een lange en hoge pass. Sa`adon kopt de bal weg. Daar is Alfassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriazola rent richting de bal. Adriazola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Napolitano geeft een lange en hoge pass. Bezalel kopt de bal weg. Adriazola is nu in balbezit. Daar is Adriazola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriazola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:11

70e minuut.
Hayuon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Srur onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sa`adon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adriazola maakt een snoekduik en kopt de bal. Avinou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Avinou probeert naar een medespeler te passen. Napolitano met een sublieme pass. Klungelig pakt Bezalel de bal. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Adriazola de bal. Zokol rent richting de bal. Adriazola onderschept slim de pass. Adriazola heeft problemen om de bal te vangen. Adriazola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:12

79e minuut.
Vaaknin onderschept slim de pass. Vaaknin geeft een hoge lob. Inworp. Azoulay met een snelle inworp. Napolitano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bezalel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:13

81e minuut.
Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola verovert de bal door een tackle van achteren. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Avinou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:14

82e minuut.
Bezalel onderschept slim de pass. Klungelig pakt Napolitano de bal. Napolitano passt de bal met de wreef. Adriazola rent richting de bal. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Avinou met een harde bal richting middenveld. Napolitano kopt de bal weg. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon rent richting de bal. Sa`adon geeft de bal voor. Avinou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avinou speelt de bal door. Sa`adon kopt de bal weg. Klungelig pakt Adriazola de bal. Adriazola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Milan 81%, Hapoel Tel Aviv 19%.
Hapoel Milan - Hapoel Tel Aviv 0:15