Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosova (P) IF Vëllaznimi
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Salihu met de inworp. Merovci met een sublieme pass. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli schiet op doel. Sylka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Çoba passt de bal met de wreef. Sopi heeft problemen om de bal te vangen. Sopi geeft een hoge lob. Bojaxhiu springt en kopt de bal. Babamusta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova (P) - IF Vëllaznimi 1:0

21e minuut.
Pllana probeert de bal met de borst te controleren. Merovci verovert de bal door een tackle van achteren. Merovci passt de bal met de wreef. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosova (P) - IF Vëllaznimi 1:1

33e minuut.
Abdyli heeft problemen om de bal te vangen. Senka bereikt de bal nog maar net als eerste. Senka passt de bal met de wreef. Abdyli rent richting de bal. Abdyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Babamusta is nu in balbezit. Babamusta passt de bal zonder na te denken. Alibali bereikt de bal nog maar net als eerste. Senka onderschept slim de pass. Senka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova (P) 58%, IF Vëllaznimi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosova (P) - IF Vëllaznimi 1:1

47e minuut.
Çoba is nu in balbezit. Çoba probeert naar een medespeler te passen. Bojaxhiu speelt de bal door. Gjikokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjikokaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Maliqi verovert de bal door een tackle van achteren. Xhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjikokaj maakt een afschuwelijke overtreding. Gjikokaj is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Babamusta met een sublieme pass. Merovci rent richting de bal. Merovci passt de bal in één keer door. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kaçiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pllana de bal. Kaçiu is nu in balbezit. Kaçiu haalt uit met een fantastische trap. Bislimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova (P) - IF Vëllaznimi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova (P) 54%, IF Vëllaznimi 46%.
Kosova (P) - IF Vëllaznimi 1:2