Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Flamurtari skanderbeg
Normal Tactiek skan3
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 33.2
weak Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Marashi probeert naar een medespeler te passen. Badivuku kopt de bal weg. Klungelig pakt Prapashtica de bal. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - skanderbeg 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Andreu de bal. Lika verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowicz geeft een lange en hoge pass. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sollova kopt de bal weg. Đelilović is nu in balbezit. Rraci rent richting de bal. Đelilović onderschept slim de pass. Đelilović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Prapashtica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Badivuku de bal. Badivuku geeft een hoge lob. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Đelilović passt de bal met de wreef. Agjani is nu in balbezit. Agjani passt de bal in één keer door. Causo is nu in balbezit. Causo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - skanderbeg 0:2

35e minuut.
Sollova speelt de bal door. Daar is Rraci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badivuku begaat een overtreding. Badivuku krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Miha begaat een overtreding. Zygmuntowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badivuku met een snel genomen vrije trap. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler passt de bal in één keer door. Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Causo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler probeert naar een medespeler te passen. Causo is nu in balbezit. Causo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Flamurtari 68%, skanderbeg 32%.
SK Flamurtari - skanderbeg 0:2

51e minuut.
Hajdini geeft de bal voor. Selimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sollova zijn tegenspeler op de grond. Selimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đelilović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Shqina is nu in balbezit. Shqina geeft de bal voor. Zygmuntowicz kopt de bal weg. Causo is nu in balbezit. Causo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Miha met een snelle inworp. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Causo is nu in balbezit. Causo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - skanderbeg 0:3

73e minuut.
Inworp. Zygmuntowicz met de inworp. Badivuku met een sublieme pass. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Flamurtari 64%, skanderbeg 36%.
SK Flamurtari - skanderbeg 0:3