Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Mahalla Young Boys Tirana
Normal Tactiek 4q3q3
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39.3
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Reqica speelt de bal door. Ramadani rent richting de bal. Ramadani passt de bal met de wreef. Vodo is nu in balbezit. Vodo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Godoy de bal. Reqica is nu in balbezit. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ... Skenderaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Llambi verovert de bal door een tackle van achteren. Llambi met een sublieme pass. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Vodo heeft problemen om de bal te vangen. Vodo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Godoy is nu in balbezit. Godoy geeft de bal voor. Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo schiet op doel. Skenderaj bokst de bal weg.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Vodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reqica rent richting de bal. Reqica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godoy springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Saha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vodo de bal. Reqica rent richting de bal. Reqica haalt uit met een fantastische trap. Kullaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skenderaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ramadani passt de bal in één keer door. Rusi rent richting de bal. Kniaź maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kniaź naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Llambi is nu in balbezit. Llambi passt de bal in één keer door. Saha probeert naar een medespeler te passen. Godoy is nu in balbezit. Godoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:2

40e minuut.
Klungelig pakt Kurtolli de bal. Saha is nu in balbezit. Saha probeert naar een medespeler te passen. Godoy rent richting de bal. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:3

42e minuut.
Loki verovert de bal door een tackle van achteren. Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha geeft een lange en hoge pass. Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kurtolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo verovert de bal door een tackle van achteren. Vodo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Mahalla 68%, Young Boys Tirana 32%.
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:4

46e minuut.
Reqica speelt de bal door. Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo passt de bal met de wreef. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:5

49e minuut.
Llambi passt de bal zonder na te denken. Reqica is nu in balbezit. Reqica probeert naar een medespeler te passen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ramadani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saha met de inworp. Klungelig pakt Vodo de bal. Vodo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reqica bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Godoy geeft de bal voor. Skenderaj met een sublieme pass. Saha kopt de bal weg. Vodo is nu in balbezit. Vodo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Saha kopt de bal weg. Llambi rent richting de bal. Llambi met een sublieme pass. Godoy is nu in balbezit. Godoy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha passt de bal in één keer door. Llambi is nu in balbezit. Llambi geeft een lange en hoge pass. Godoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Llambi geeft een hoge lob. Vodo heeft problemen om de bal te vangen. Vodo schiet op doel. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft de bal voor. Skenderaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Reqica is nu in balbezit. Vodo rent richting de bal. Reqica bereikt de bal nog maar net als eerste. Reqica draait met de bal, schiet en ... Skenderaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:6

70e minuut.
Saha met een snelle inworp. Vodo is nu in balbezit. Ramadani rent richting de bal. Vodo onderschept slim de pass. Vodo schiet op doel. Skenderaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Llambi onderschept slim de pass. Llambi geeft de bal voor. Klungelig pakt Reqica de bal. Godoy is nu in balbezit. Godoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:7

75e minuut.
Veliz speelt de bal door. Daar is Jasharaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodo onderschept slim de pass. Vodo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kullaj is nu in balbezit. Reqica onderschept slim de pass. Reqica passt de bal in één keer door. Godoy is nu in balbezit. Godoy schiet op doel. Skenderaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vodo is nu in balbezit. Vodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:8

83e minuut.
Loki passt de bal zonder na te denken. Godoy is nu in balbezit. Kullaj rent richting de bal. Godoy onderschept slim de pass. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Mahalla 67%, Young Boys Tirana 33%.
SK Mahalla - Young Boys Tirana 0:9