Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Bylis Supreme FC
Normal Tactiek 4-3-3
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dajti is nu in balbezit. Uka verovert de bal door een tackle van achteren. Uka passt de bal met de wreef. Rizvanolli rent richting de bal. Eftimescu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:1

3e minuut.
Hyseni rent richting de bal. Beukema rent richting de bal. Beukema met een sublieme pass. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nexhipi heeft problemen om de bal te vangen. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema geeft de bal voor. Eftimescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fetoshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:2

11e minuut.
Mala rent richting de bal. Beukema verovert de bal door een tackle van achteren. Beukema passt de bal zonder na te denken. Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klino speelt de bal door. Eftimescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rizvanolli is nu in balbezit. Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:3

15e minuut.
Nexhipi geeft een lange en hoge pass. Romaniewicz kopt de bal weg. Daar is Gurbardhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana rent richting de bal. Fana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hyseni speelt de bal door. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Klino begaat een overtreding. Klino krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rexha passt de bal zonder na te denken. Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli geeft een lange en hoge pass. Eftimescu controleert de bal met de borst. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap. Fetoshi bokst de bal weg.

27e minuut.
Dajti geeft de bal voor. Anastasov kopt de bal weg. Klino is nu in balbezit. Klino geeft een hoge lob. Uka geeft een hoge lob. Fetoshi bokst de bal weg.

28e minuut.
Rizvanolli geeft de bal voor. Klino kopt de bal weg. Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Puka kopt de bal weg. Rexha probeert naar een medespeler te passen. Zhinipotoku geeft een hoge lob. Beukema is nu in balbezit. Beukema haalt uit met een fantastische trap. Fetoshi bokst de bal weg. Mala heeft problemen om de bal te vangen. Beukema rent richting de bal. Beukema haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zhinipotoku is nu in balbezit. Zhinipotoku passt de bal zonder na te denken. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:4

32e minuut.
Bislimi passt de bal zonder na te denken. Rexha met een sublieme pass. Beukema speelt de bal door. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:5

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klino met een snelle inworp. Zhinipotoku is nu in balbezit. Zhinipotoku geeft een lange en hoge pass. Eftimescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zhinipotoku kopt de bal weg. Beukema heeft problemen om de bal te vangen. Nexhipi rent richting de bal. Beukema onderschept slim de pass. Beukema geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku is nu in balbezit. Mala rent richting de bal. Zhinipotoku verovert de bal door een tackle van achteren. Zhinipotoku geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov geeft de bal voor. Uka kopt de bal weg. Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu schiet op doel. Fetoshi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Bylis 81%, Supreme FC 19%.
IS Bylis - Supreme FC 0:5

46e minuut.
Beukema heeft problemen om de bal te vangen. Fana rent richting de bal. Zhinipotoku begaat een overtreding. Zhinipotoku krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Dajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka verovert de bal door een tackle van achteren. Uka geeft de bal voor. Beukema is nu in balbezit. Beukema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dajti geeft een hoge lob. Rexha kan de bal niet met de borst controleren. Rexha geeft de bal voor. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:6

63e minuut.
Romaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniewicz geeft de bal voor. Uka is nu in balbezit. Uka haalt uit met een fantastische trap. Jouret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rexha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha geeft een lange en hoge pass. Rizvanolli is nu in balbezit. Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... Fetoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:7

68e minuut.
Zhinipotoku geeft de bal voor. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema geeft de bal voor. Uka rent richting de bal. Uka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klino met een sublieme pass. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema draait met de bal, schiet en ... Fetoshi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beukema is nu in balbezit. Beukema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:8

85e minuut.
Klino geeft een hoge lob. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klino speelt de bal door. Beukema rent richting de bal. Beukema speelt de bal door. Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:9

89e minuut.
Klungelig pakt Puka de bal. Rexha rent richting de bal. Rexha met een sublieme pass. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Uka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka onderschept slim de pass. Uka draait met de bal, schiet en ... Fetoshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - Supreme FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Bylis 75%, Supreme FC 25%.
IS Bylis - Supreme FC 0:10