Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ПФК LEVSKI Copacabana
5-3-2e Tactiek 2
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.3 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten adequate
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Yurukov is nu in balbezit. Scheepers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yurukov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filipov is nu in balbezit. Filipov geeft een lange en hoge pass. Stoinev springt en kopt de bal. Micanski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - Copacabana 1:0

17e minuut.
Serbezov passt de bal in één keer door. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een lange en hoge pass. Yurukov springt en kopt de bal. Micanski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - Copacabana 2:0

25e minuut.
Stoinev verovert de bal door een tackle van achteren. Filipov rent richting de bal. Olive begaat een overtreding. Olive krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Olive speelt de bal door. Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipov probeert naar een medespeler te passen. Yurukov rent richting de bal. Yurukov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kostadinov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Denev de bal. Denev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stoinev de bal. Stoinev draait met de bal, schiet en ... Micanski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК LEVSKI 31%, Copacabana 69%.
ПФК LEVSKI - Copacabana 2:0

48e minuut.
Ignatov rent richting de bal. Ignatov geeft een lange en hoge pass. Robson met een sublieme pass. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Serbezov probeert naar een medespeler te passen. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft de bal voor. Yurukov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - Copacabana 3:0

51e minuut.
Olive bereikt de bal nog maar net als eerste. Olive passt de bal met de wreef. Gatzemeier rent richting de bal. Gatzemeier geeft de bal voor. Vangelov krijgt zijn hoofd ertegen. Shilkov bokst de bal weg.

57e minuut.
Tomov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Robson is nu in balbezit. Stoinev onderschept slim de pass. Stoinev draait met de bal, schiet en ... Micanski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Denev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serbezov geeft de bal voor. Stoinev maakt een snoekduik en kopt de bal. Micanski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - Copacabana 4:0

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Micanski niet meer kan verder spelen. Cichos komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stoev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scheepers is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yurukov. Yurukov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Scheepers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serbezov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbezov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Denev onderschept slim de pass. Denev probeert naar een medespeler te passen. Bilchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. An Khang rent richting de bal. Stoinev onderschept slim de pass. Stoinev schiet op doel. Cichos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - Copacabana 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК LEVSKI 29%, Copacabana 71%.
ПФК LEVSKI - Copacabana 5:0