Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Сатурн 2020 Grande Sampdoria
5-3-2-W-back Tactiek Dragon
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
60.7 gemiddelde waardering 66.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Uzunov speelt de bal door. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga passt de bal zonder na te denken. Dragnev rent richting de bal. Dragnev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rozo met een sublieme pass. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quyền. Quyền krijgt een gele kaart. Norte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parlatan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
G. Neville geeft een hoge lob. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesikov onderschept slim de pass. Norte is nu in balbezit. Norte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Rozo met de inworp. Parlatan is nu in balbezit. Parlatan geeft een hoge lob. Milev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rakočević kopt de bal weg. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga probeert naar een medespeler te passen. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev haalt uit met een fantastische trap. Oriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Blešić is nu in balbezit. Norte is nu in balbezit. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... Baum werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Uzunov met een sublieme pass. Papuga is nu in balbezit. Papuga passt de bal in één keer door. Daar is Dragnev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragnev schiet op doel. Oriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cossato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossato geeft een lange en hoge pass. Dragnev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 54%, Grande Sampdoria 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Сатурн 2020 - Grande Sampdoria 0:0

47e minuut.
Papuga rent richting de bal. Papuga passt de bal met de wreef. Dragnev rent richting de bal. Dragnev draait met de bal, schiet en ... Oriani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Milev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt G. Neville de bal. G. Neville passt de bal in één keer door. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Norte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Quyền geeft een hoge lob. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rakočević ... Strafschop! Rakočević krijgt een gele kaart. Dragnev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jończyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Dragnev verovert de bal door een tackle van achteren. Dragnev passt de bal met de wreef. Papuga rent richting de bal. Papuga geeft een lange en hoge pass. Jończyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Uzunov is nu in balbezit. Uzunov passt de bal met de wreef. Cossato is nu in balbezit. Cossato geeft de bal voor. Jończyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Papuga rent richting de bal. Papuga geeft de bal voor. Theotokopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończyk haalt uit met een fantastische trap. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Uzunov met een sublieme pass. Lesikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Dragnev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragnev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 45%, Grande Sampdoria 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Сатурн 2020 - Grande Sampdoria 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Klungelig pakt Cossato de bal. G. Neville is nu in balbezit. Cossato maakt een afschuwelijke overtreding. Cossato krijgt een gele kaart.

103e minuut.
Oriani met een sublieme pass. G. Neville speelt de bal door. Norte is nu in balbezit. Norte schiet op doel. Baum werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

105e minuut.
Klungelig pakt Papuga de bal. Papuga met een sublieme pass. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev draait met de bal, schiet en ... Oriani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 37%, Grande Sampdoria 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Сатурн 2020 - Grande Sampdoria 0:0

107e minuut.
Rozo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roosileht de bal. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Blešić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blešić haalt uit met een fantastische trap. Baum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

115e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papuga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragnev rent richting de bal. Dragnev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rakočević de bal onder controle te krijgen. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

119e minuut.
Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Blešić rent richting de bal. Blešić passt de bal met de wreef. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev schiet op doel. Baum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

120e minuut.
Angelkov geeft een lange en hoge pass. Theotokopoulos met een sublieme pass. Angelkov heeft problemen om de bal te vangen. Blešić is nu in balbezit. Blešić schiet op doel. Baum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сатурн 2020 51%, Grande Sampdoria 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Сатурн 2020 - Grande Sampdoria 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Blešić neemt de penalty, wat een uithaal! Baum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Grande Sampdoria 0:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jończyk neemt zijn aanloop. Oriani bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Milev neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
---
Dragnev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Soltanov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сатурн 2020 - Grande Sampdoria 0:2
---
Papuga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. G. Neville neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Cossato neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---