Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creatures Dynamo Sofia
5-3-2DefMind Tactiek C1
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 58.8
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Badev passt de bal in één keer door. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician onderschept slim de pass. Cosnician schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Creatures - Dynamo Sofia 0:1

10e minuut.
Pehlivanov geeft een hoge lob. Inworp. Gemedzhiev met een snelle inworp. Stanimirov is nu in balbezit. Stanimirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Petrisor met een harde bal richting middenveld. Gecov geeft een hoge lob. Stanimirov krijgt zijn hoofd ertegen. Chyła bokst de bal weg.

12e minuut.
Gecov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi passt de bal met de wreef. Cosnician rent richting de bal. Cosnician haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Adrianov is nu in balbezit. Adrianov geeft een lange en hoge pass. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician rent richting de bal. Cosnician schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatures 64%, Dynamo Sofia 36%.
Creatures - Dynamo Sofia 0:1

63e minuut.
Buitenspel voor Baichev. Goede buitenspelval van de verdediging. Kukhilava komt het veld opgelopen. Proetter komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Matics verovert de bal door een tackle van achteren. Matics passt de bal met de wreef. Proetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Proetter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creatures - Dynamo Sofia 0:2

81e minuut.
Inworp. Dummer met een snelle inworp. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adrianov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dummer zal de hoekschop nemen. Proetter maakt een snoekduik en kopt de bal. Kocev bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Badev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dummer met de inworp. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creatures 60%, Dynamo Sofia 40%.
Creatures - Dynamo Sofia 0:2