Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK Kaliakra Kavarna Underdogs United
Българка Tactiek BUL_442W-SV v2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Daar is Triệu Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triệu Thái geeft een hoge lob. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov rent richting de bal. Stoikov draait met de bal, schiet en ... Girotto bokst de bal weg.

18e minuut.
Janus met een sublieme pass. Triệu Thái met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Girotto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - Underdogs United 1:0

39e minuut.
Inworp. Cafourek met de inworp. Babiak rent richting de bal. Babiak geeft een lange en hoge pass. Pini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 62%, Underdogs United 38%.
PFK Kaliakra Kavarna - Underdogs United 1:0

49e minuut.
Inworp. Escudero met de inworp. Babiak rent richting de bal. Babiak geeft een lange en hoge pass. Dardery onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cafourek neemt de hoekschop. Wawrzecki kopt de bal weg. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Babiak met de inworp. Cafourek rent richting de bal. Cafourek geeft de bal voor. Pini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái geeft een lange en hoge pass. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Babiak geeft de bal voor. Wawrzecki rent richting de bal. Bleidick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bleidick krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev probeert naar een medespeler te passen. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 65%, Underdogs United 35%.
PFK Kaliakra Kavarna - Underdogs United 1:0