Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PALAZA V T _Летец_
ivaka Tactiek диамант
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.7 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov passt de bal in één keer door. Mihalev geeft de bal voor. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mihalev verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalev passt de bal in één keer door. Folchi rent richting de bal. Folchi geeft de bal voor. Pavlićević maakt een snoekduik en kopt de bal. Penkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Konov geeft de bal voor. Kunchev kopt de bal weg. Panteleev heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brusnarov heeft problemen om de bal te vangen. Barakov rent richting de bal. Barakov haalt uit met een fantastische trap. Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - _Летец_ 0:1

27e minuut.
Barakov rent richting de bal. Szmuc verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Panteleev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panteleev geeft de bal voor. Lazarov geeft de bal voor. Tetevenski geeft een hoge lob. Todorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barakov is nu in balbezit. Barakov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Barakov speelt de bal door. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev passt de bal zonder na te denken. Kunchev rent richting de bal. Kunchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Folchi geeft een hoge lob. Bekirov kopt de bal weg. Mihalev heeft problemen om de bal te vangen. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 30%, _Летец_ 70%.
FC PALAZA V T - _Летец_ 0:1

48e minuut.
Folchi met de inworp. Klungelig pakt Klimentov de bal. Konov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konov krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Avdzhiev geeft de bal voor. Daar is Nikolaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balakov probeert naar een medespeler te passen. Shterev is nu in balbezit. Shterev schiet op doel. Penkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Tetevenski probeert naar een medespeler te passen. Bekirov is nu in balbezit. Pavlićević onderschept slim de pass. Pavlićević draait met de bal, schiet en ... Penkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PALAZA V T - _Летец_ 1:1

58e minuut.
Brаsnarov is nu in balbezit. Brаsnarov speelt de bal door. Pavlićević rent richting de bal. Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietras komt het veld opgelopen. Chulev komt het veld opgelopen. Yankov komt het veld opgelopen. Ivaşcu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chulev speelt de bal door. Gaidarov is nu in balbezit. Gaidarov geeft een lange en hoge pass. Kunchev rent richting de bal. Kunchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Folchi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Konov de bal. Folchi speelt de bal door. Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu haalt uit met een fantastische trap. Penkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Folchi met de inworp. Klimentov rent richting de bal. Klimentov probeert naar een medespeler te passen. Mihalev is nu in balbezit. Mihalev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 30%, _Летец_ 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PALAZA V T - _Летец_ 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Boyadziev komt het veld opgelopen. Bangov komt het veld opgelopen.

98e minuut.
Boyadziev met de inworp. Panteleev is nu in balbezit. Yankov onderschept slim de pass. Yankov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 39%, _Летец_ 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PALAZA V T - _Летец_ 1:1

107e minuut.
Chulev rent richting de bal. Chulev geeft een lange en hoge pass. Kunchev is nu in balbezit. Kunchev draait met de bal, schiet en ... Todorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - _Летец_ 1:2

111e minuut.
Ivaşcu kopt de bal weg. Chulev is nu in balbezit. Pavlićević onderschept slim de pass. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PALAZA V T - _Летец_ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 51%, _Летец_ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PALAZA V T - _Летец_ 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Kunchev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Todorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - _Летец_ 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pavlićević neemt zijn aanloop. Penkov bokst de bal weg.
---
Yankov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Ivaşcu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Boyadziev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Todorov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - _Летец_ 2:4
---
Folchi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Penkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - _Летец_ 3:4
---
Lazarov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Todorov bokst de bal weg. Paal!
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mihalev neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Penkov bokst de bal weg.
---
Chulev neemt de penalty, wat een uithaal! Todorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Klimentov neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---