Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofia 2017 Levski_Forever
Best Tactiek 5-3-2-wingb
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 68.4
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Hovannisyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baltanov krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Cherek geeft de bal voor. Baltanov kopt de bal weg. Peichinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peichinov haalt uit met een fantastische trap. Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Levski_Forever 0:1

13e minuut.
Belnikolovski passt de bal met de wreef. Daar is Pitvořil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitvořil met een sublieme pass. Martinchev geeft de bal voor. Peichinov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ribisi kopt de bal weg. Karakashev geeft een hoge lob. Peichinov rent richting de bal. Peichinov draait met de bal, schiet en ... Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chintov onderschept slim de pass. Chintov met een sublieme pass. Daar is Cherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherek geeft een hoge lob. Daar is Peichinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pitvořil speelt de bal door. Belnikolovski geeft de bal voor. Peichinov kopt de bal weg. Baltanov is nu in balbezit. Baltanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek met een sublieme pass. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peichinov de bal onder controle te krijgen. Moraru bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Chintov met een snelle inworp. Cherek speelt de bal door. Pitvořil geeft de bal voor. Baltanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 65%, Levski_Forever 35%.
CSKA Sofia 2017 - Levski_Forever 0:1

47e minuut.
Martinchev passt de bal zonder na te denken. Baltanov is nu in balbezit. Radulov is nu in balbezit. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Levski_Forever 0:2

48e minuut.
Pitvořil passt de bal met de wreef. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichim geeft een hoge lob. Peichinov rent richting de bal. Peichinov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Pitvořil speelt de bal door. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek geeft een hoge lob. Peichinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Levski_Forever 0:3

50e minuut.
Hovannisyan speelt de bal door. Ribisi rent richting de bal. Baltanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baltanov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Pitvořil passt de bal in één keer door. Cherek is nu in balbezit. Cherek geeft de bal voor. Peichinov is nu in balbezit. Peichinov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pitvořil speelt de bal door. Cherek rent richting de bal. Cherek geeft de bal voor. Peichinov is nu in balbezit. Peichinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Puştea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pitvořil speelt de bal door. Daar is Cherek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherek geeft een lange en hoge pass. Peichinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Belnikolovski kopt de bal weg. Peichinov speelt de bal door. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek geeft een hoge lob. Peichinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Fabuľa rent richting de bal. Fabuľa geeft een lange en hoge pass. Martinchev kopt de bal weg. Daar is Peichinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peichinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pitvořil passt de bal zonder na te denken. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek geeft de bal voor. Peichinov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Levski_Forever 0:4

70e minuut.
Chintov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chintov passt de bal met de wreef. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek geeft een hoge lob. Peichinov krijgt zijn hoofd ertegen. Moraru bokst de bal weg.

73e minuut.
Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakashev verovert de bal door een tackle van achteren. Karakashev speelt de bal door. Cherek rent richting de bal. Cherek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doeltrap. Frugoni komt het veld opgelopen. Gabriel komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Chintov met een sublieme pass. Cherek heeft problemen om de bal te vangen. Cherek geeft een hoge lob. Peichinov is nu in balbezit. Peichinov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Levski_Forever 0:5

83e minuut.
Inworp. Cherek met de inworp. Pitvořil geeft een hoge lob. Peichinov springt en kopt de bal. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofia 2017 - Levski_Forever 0:6

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ivanušec komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Martinchev passt de bal in één keer door. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek geeft de bal voor. Peichinov rent richting de bal. Peichinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fabuľa rent richting de bal. Fabuľa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherek met de inworp. Pitvořil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofia 2017 74%, Levski_Forever 26%.
CSKA Sofia 2017 - Levski_Forever 0:6