Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kimoni Arsenal-FC
Ф 5-3-2 Tactiek 5-2-3
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Faustino kopt de bal weg. Namazlı is nu in balbezit. Vutev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vutev krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Smrčka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprean geeft een lange en hoge pass. Daar is Vutev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faustino rent richting de bal. Faustino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gromczak met een harde bal richting middenveld. Oprean kopt de bal weg. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil schiet op doel. Gromczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Arsenal-FC 1:0

20e minuut.
Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Terreni probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Vutev de bal onder controle te krijgen. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Terreni bereikt de bal nog maar net als eerste. Terreni geeft een lange en hoge pass. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Faustino speelt de bal door. Namazlı heeft problemen om de bal te vangen. Terreni speelt de bal door. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel. de Reuver bokst de bal weg. Klungelig pakt Facchinetti de bal. Milkov rent richting de bal. Milkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kimoni - Arsenal-FC 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Smrčka de bal. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak met een sublieme pass. Milkov is nu in balbezit. Milkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Namazlı geeft de bal voor. Krachmarov kopt de bal weg. Nowak speelt de bal door. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Namazlı met een snelle inworp. Bunchev speelt de bal door. Terreni probeert naar een medespeler te passen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. de Reuver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 53%, Arsenal-FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kimoni - Arsenal-FC 1:1

46e minuut.
Konšel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Smrčka rent richting de bal. bin Kamaludin rent richting de bal. Smrčka onderschept slim de pass. Smrčka geeft de bal voor. Neil krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Buitenspel voor Lukanov. Goede buitenspelval van de verdediging. Feldmann komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev geeft een lange en hoge pass. Rebolledo rent richting de bal. Perkov onderschept slim de pass. Perkov haalt uit met een fantastische trap. de Reuver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Arsenal-FC 1:2

58e minuut.
Feldmann is nu in balbezit. Feldmann passt de bal met de wreef. Namazlı rent richting de bal. Namazlı geeft een lange en hoge pass. Faustino springt en kopt de bal. Gromczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Vutev de bal. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı passt de bal zonder na te denken. Faustino is nu in balbezit. Faustino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cabaleiro onderschept slim de pass. Cabaleiro geeft een lange en hoge pass. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kimoni - Arsenal-FC 2:2

82e minuut.
Daar is Namazlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konšel onderschept slim de pass. Konšel speelt de bal door. Lukanov rent richting de bal. Lukanov schiet op doel. de Reuver bokst de bal weg.

84e minuut.
Neil probeert de bal aan de voet te houden. Krachmarov is nu in balbezit. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil draait met de bal, schiet en ... Gromczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - Arsenal-FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 48%, Arsenal-FC 52%.
Kimoni - Arsenal-FC 3:2