Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ботев- Враца Fc Botev Plovdiv
4-3-3 Tactiek 532 напред
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 62.2
solide Schieten solide
solide Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov passt de bal in één keer door. Georgiev speelt de bal door. Klungelig pakt Bergara Larrañaga de bal. Bergara Larrañaga draait met de bal, schiet en ... Bilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Karahristov rent richting de bal. Idzelis onderschept slim de pass. Idzelis geeft een lange en hoge pass. Bergara Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergara Larrañaga draait met de bal, schiet en ... Bilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Petrov passt de bal in één keer door. Georgiev is nu in balbezit. Georgiev passt de bal met de wreef. Bergara Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergara Larrañaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Fc Botev Plovdiv 0:1

36e minuut.
Petrov rent richting de bal. Petrov geeft een lange en hoge pass. Obretenov heeft problemen om de bal te vangen. Bergara Larrañaga rent richting de bal. Bergara Larrañaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Fc Botev Plovdiv 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 60%, Fc Botev Plovdiv 40%.
Ботев- Враца - Fc Botev Plovdiv 0:2

61e minuut.
Daar is Bergara Larrañaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergara Larrañaga onderschept slim de pass. Bergara Larrañaga haalt uit met een fantastische trap. Bilev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 58%, Fc Botev Plovdiv 42%.
Ботев- Враца - Fc Botev Plovdiv 0:2