Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devilsss Lazio_1900
нова1 Tactiek 4-3-3Wars
61% Balbezit 39%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 58
good Schieten excellent
excellent Passen outstanding
solid Verdedigen good


3e minuut.
Slavchev neemt de hoekschop. Uzunov kopt de bal weg. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel. Guercino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - Lazio_1900 0:1

7e minuut.
Guercino speelt de bal door. Daar is Arcay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel. Guercino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Stoynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoynov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov speelt de bal door. Lingurov probeert naar een medespeler te passen. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Slavchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lingurov controleert de bal met de borst. Lingurov probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Slavchev met de inworp. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntasios probeert naar een medespeler te passen. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Conev verovert de bal door een tackle van achteren. Conev passt de bal zonder na te denken. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Conev met een sublieme pass. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski met een sublieme pass. Stoynov rent richting de bal. Stoynov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakazawa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nakazawa krijgt een gele kaart. Wewiórski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wewiórski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - Lazio_1900 0:2

31e minuut.
Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingurov verovert de bal door een tackle van achteren. Lingurov speelt de bal door. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov haalt uit met een fantastische trap. Nakazawa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - Lazio_1900 0:3

38e minuut.
Dunev speelt de bal door. Gavrailov probeert de bal aan de voet te houden. Yotov speelt de bal door. Klungelig pakt Wewiórski de bal. Wewiórski schiet op doel. De bal raakt de paal. Guercino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Stoynov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lingurov met een sublieme pass. Uzunov rent richting de bal. Uzunov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - Lazio_1900 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devilsss 92%, Lazio_1900 8%.
Devilsss - Lazio_1900 0:4

52e minuut.
Lenárd passt de bal met de wreef. Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lingurov zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wewiórski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - Lazio_1900 0:5

55e minuut.
Arcay is nu in balbezit. Slavchev verovert de bal door een tackle van achteren. Slavchev speelt de bal door. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel. Guercino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Arcay met de inworp. Slavchev met een sublieme pass. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev met een sublieme pass. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski schiet op doel. Guercino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Daar is Lingurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lingurov passt de bal met de wreef. Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - Lazio_1900 0:6

72e minuut.
Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingurov verovert de bal door een tackle van achteren. Lingurov met een sublieme pass. Daar is Wewiórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Guercino bokst de bal weg.

79e minuut.
Minami geeft een lange en hoge pass. Lingurov kopt de bal weg. Slavchev speelt de bal door. Uzunov rent richting de bal. Uzunov draait met de bal, schiet en ... Guercino bokst de bal weg.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presser komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lingurov met een sublieme pass. Stoynov rent richting de bal. Stoynov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nakazawa de bal onder controle te krijgen. Slavchev geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wewiórski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - Lazio_1900 0:7

86e minuut.
Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntasios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uzunov raakt geblesseerd tijdens het duel. Wewiórski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Guercino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - Lazio_1900 0:8

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slavchev met de inworp. Uzunov probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devilsss 94%, Lazio_1900 6%.
Devilsss - Lazio_1900 0:8