Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pensionnés Excellents F.C. dotnet
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Brachtenbach kopt de bal weg. Gashi is nu in balbezit. Kellen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Moutrier verovert de bal door een tackle van achteren. Moutrier geeft de bal voor. Tissen rent richting de bal. Tissen schiet op doel. Thies maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 1:0

12e minuut.
Kass bereikt de bal nog maar net als eerste. Kass passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Guevel de bal onder controle te krijgen. Capelli is nu in balbezit. Capelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bruck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 68%, F.C. dotnet 32%.
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 1:0

55e minuut.
Kass is nu in balbezit. Kass speelt de bal door. Klungelig pakt Hahm de bal. Hahm schiet op doel. Bruck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 1:1

60e minuut.
Unsen met een sublieme pass. Kellen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Seidel krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Brachtenbach passt de bal met de wreef. Santer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kellen. Kellen krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gashi rent richting de bal. Gashi geeft de bal voor. Santer rent richting de bal. Kellen onderschept slim de pass. Kellen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 2:1

75e minuut.
Hahm geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brachtenbach de bal onder controle te krijgen. Fellens is nu in balbezit. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli schiet op doel. Bruck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hahm controleert de bal met de borst. Brachtenbach is nu in balbezit. Hahm verovert de bal door een tackle van achteren. Kass rent richting de bal. Kass schiet op doel. Bruck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Santer passt de bal zonder na te denken. Kass speelt de bal door. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 56%, F.C. dotnet 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 80%, F.C. dotnet 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 2:2

107e minuut.
Engels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sibertin met een snelle inworp. Kellen is nu in balbezit. Kellen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

108e minuut.
Capelli is nu in balbezit. Kass is nu in balbezit. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli schiet op doel. Bruck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 2:3

115e minuut.
Ulrich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellani met een snelle inworp. Kellen is nu in balbezit. Kellen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 45%, F.C. dotnet 55%.
Pensionnés Excellents - F.C. dotnet 2:3