Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Jeunes Ministres Verts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Cadre rent richting de bal. Saibene rent richting de bal. Cadre is nu in balbezit. Saibene rent richting de bal. Saibene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ralinger rent richting de bal. Prüm rent richting de bal. Prüm met een sublieme pass. Cadre rent richting de bal. Cadre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cabaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Debarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tissen ... Strafschop! Tissen krijgt een gele kaart. Debarre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cabaret neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Ministres Verts 1:0

37e minuut.
Sangare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schank is nu in balbezit. Schank passt de bal met de wreef. Debarre is nu in balbezit. Debarre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Willmar passt de bal in één keer door. Schank rent richting de bal. Schank passt de bal in één keer door. Saibene is nu in balbezit. Saibene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Schank bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaret onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sangare. Sangare krijgt een gele kaart. Cabaret is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabaret komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. de Scherff werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Debarre is nu in balbezit. Debarre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 60%, Ministres Verts 40%.
Députés Jeunes - Ministres Verts 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Cadre de bal. Cadre passt de bal zonder na te denken. Prüm speelt de bal door. Saibene is nu in balbezit. Saibene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Députés Jeunes - Ministres Verts 1:1

57e minuut.
Saibene is nu in balbezit. de Scherff verovert de bal door een tackle van achteren. Cadre onderschept slim de pass. Saibene is nu in balbezit. Saibene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Ministres Verts 1:2

60e minuut.
Tissen met de inworp. Willmar is nu in balbezit. Willmar passt de bal in één keer door. Debarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Debarre draait met de bal, schiet en ... de Scherff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
de Scherff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Scherff speelt de bal door. Tissen is nu in balbezit. Cabaret verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Schank geeft de bal voor. Prüm kan de bal niet met de borst controleren. Prüm passt de bal in één keer door. Debarre rent richting de bal. Debarre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Baustert geeft een lange en hoge pass. Cadre is nu in balbezit. Cadre probeert naar een medespeler te passen. Saibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 42%, Ministres Verts 58%.
Députés Jeunes - Ministres Verts 1:2