Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inviolability Professeurs Invincibles
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Karels bereikt de bal nog maar net als eerste. Grethen onderschept slim de pass. Grethen probeert naar een medespeler te passen. Adam rent richting de bal. Adam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Grethen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adam is nu in balbezit. Grethen rent richting de bal. Grethen haalt uit met een fantastische trap. Soisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Duboscq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Marson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorcinelli met de inworp. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso probeert naar een medespeler te passen. Assini bereikt de bal nog maar net als eerste. Assini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kinnen probeert naar een medespeler te passen. Rodange kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cardoso de bal onder controle te krijgen. Assini rent richting de bal. Assini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Professeurs Invincibles 1:0

25e minuut.
Thiel is nu in balbezit. Karels onderschept slim de pass. Karels speelt de bal door. Assini is nu in balbezit. Assini haalt uit met een fantastische trap. Kinnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sorcinelli zal de hoekschop nemen. Daar is Karels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Guevel speelt de bal door. Conter bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam onderschept slim de pass. Adam schiet op doel. Soisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inviolability - Professeurs Invincibles 1:1

31e minuut.
Baur is nu in balbezit. Baur met een sublieme pass. Conter is nu in balbezit. Adam onderschept slim de pass. Adam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inviolability 54%, Professeurs Invincibles 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inviolability - Professeurs Invincibles 1:1

49e minuut.
Assini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirtz onderschept slim de pass. Hirtz passt de bal zonder na te denken. Adam rent richting de bal. Adam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inviolability - Professeurs Invincibles 1:2

59e minuut.
Servais bereikt de bal nog maar net als eerste. Assini onderschept slim de pass. Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Assini onderschept slim de pass. Assini schiet op doel. Kinnen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Grethen rent richting de bal. Adam is nu in balbezit. Grethen is nu in balbezit. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cardoso kopt de bal weg. Hirtz is nu in balbezit. Hirtz geeft de bal voor. Baur is nu in balbezit. Baur passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inviolability 75%, Professeurs Invincibles 25%.
Inviolability - Professeurs Invincibles 1:2