Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acteurs Brillants FC GZR
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 29
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Meylender rent richting de bal. Meyer met een sublieme pass. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - FC GZR 0:1

19e minuut.
Schaack passt de bal met de wreef. Dahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michels krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins rent richting de bal. Prins met een sublieme pass. Klungelig pakt Omerovic de bal. Omerovic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schaus speelt de bal door. Laroche heeft problemen om de bal te vangen. Laroche geeft de bal voor. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Brillants 61%, FC GZR 39%.
Acteurs Brillants - FC GZR 0:1

49e minuut.
Michels is nu in balbezit. Godchaux schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michels raakt geblesseerd tijdens het duel. Dondelinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Godchaux de bal. Michels rent richting de bal. Michels schiet op doel. Fontes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - FC GZR 0:2

61e minuut.
Probst met een sublieme pass. Meyer is nu in balbezit. Meylender tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meylender krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Godchaux passt de bal met de wreef. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels geeft een lange en hoge pass. Omerovic rent richting de bal. Omerovic schiet op doel. Fontes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Schaus geeft een hoge lob. Dondelinger kopt de bal weg. Caramuta probeert de bal aan de voet te houden. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Perie geeft een hoge lob. Meyer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dondelinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meyer is nu in balbezit. Meyer geeft de bal voor. Fontes bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Wolmering komt het veld opgelopen. Bewing komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Laroche speelt de bal door. Grethen rent richting de bal. Grethen speelt de bal door. Wolmering bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolmering draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bewing geeft een hoge lob. Meylender bereikt de bal nog maar net als eerste. Meylender geeft de bal voor. Kemmer rent richting de bal. Kemmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Meylender tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omerovic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dondelinger met een snel genomen vrije trap. Wolmering krijgt zijn hoofd ertegen. Fontes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - FC GZR 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Brillants 65%, FC GZR 35%.
Acteurs Brillants - FC GZR 0:3