Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubi Bednici Užasni Majstori
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Naumov speelt de bal door. Langov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev rent richting de bal. Langov rent richting de bal. Langov haalt uit met een fantastische trap. Kitanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lazarov is nu in balbezit. Megleski verovert de bal door een tackle van achteren. Megleski met een sublieme pass. Karandžulov rent richting de bal. Karandžulov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Karandžulov heeft problemen om de bal te vangen. Mitrevski rent richting de bal. Hristovski is nu in balbezit. Karandžulov rent richting de bal. Karandžulov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Micevski passt de bal met de wreef. Langov is nu in balbezit. Langov passt de bal in één keer door. Andreev rent richting de bal. Andreev schiet op doel. Kitanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Bednici - Užasni Majstori 0:1

26e minuut.
Karandžulov verovert de bal door een tackle van achteren. Karandžulov schiet op doel. Stefanov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trpčevski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov speelt de bal door. Simitčiev geeft een hoge lob. Andreev is nu in balbezit. Andreev haalt uit met een fantastische trap. Kitanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Simitčiev met een sublieme pass. Vaskov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Megleski. Megleski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Duljanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naumov met de inworp. Langov bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Bednici 57%, Užasni Majstori 43%.
Grubi Bednici - Užasni Majstori 0:1

57e minuut.
Lazarov kopt de bal weg. Popov heeft problemen om de bal te vangen. Andreev onderschept slim de pass. Andreev draait met de bal, schiet en ... Kitanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Bednici - Užasni Majstori 0:2

67e minuut.
Hristovski is nu in balbezit. Hristovski passt de bal in één keer door. Karandžulov rent richting de bal. Karandžulov draait met de bal, schiet en ... Dimitrievski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stefov probeert naar een medespeler te passen. Langov kopt de bal weg. Popov controleert de bal met de borst. Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Karandžulov speelt de bal door. Hristovski rent richting de bal. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karandžulov verovert de bal door een tackle van achteren. Karandžulov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Duljanov probeert naar een medespeler te passen. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitrevski. Mitrevski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft de bal voor. Klungelig pakt Andreev de bal. Langov rent richting de bal. Langov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Stefanov de bal. Mitrevski is nu in balbezit. Mitrevski passt de bal in één keer door. Langov is nu in balbezit. Langov schiet op doel. Kitanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Bednici 51%, Užasni Majstori 49%.
Grubi Bednici - Užasni Majstori 0:2