Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ġavoli F.C ARSENAL Shendija
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Dulev passt de bal in één keer door. Slankov is nu in balbezit. Slankov probeert naar een medespeler te passen. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schiet op doel. Panov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Dulev rent richting de bal. Dulev passt de bal met de wreef. Slankov is nu in balbezit. Slankov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ġavoli - F.C ARSENAL Shendija 0:1

21e minuut.
Veljov rent richting de bal. Dulev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veljov raakt geblesseerd tijdens het duel. Svrzikapa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ilievski de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nikov geeft een hoge lob. Inworp. Bosevski met de inworp. Slankov is nu in balbezit. Slankov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Svrzikapa is nu in balbezit. Slankov onderschept slim de pass. Slankov passt de bal in één keer door. Davidov rent richting de bal. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Panov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ġavoli 71%, F.C ARSENAL Shendija 29%.
AC Ġavoli - F.C ARSENAL Shendija 0:1

60e minuut.
Dulev is nu in balbezit. Dulev passt de bal met de wreef. Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov is nu in balbezit. Davidov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Slankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov verovert de bal door een tackle van achteren. Nikov probeert naar een medespeler te passen. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Serafimovski is nu in balbezit. Serafimovski geeft een hoge lob. Davidov rent richting de bal. Davidov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ġavoli - F.C ARSENAL Shendija 0:2

89e minuut.
Torov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slankov probeert de bal met de borst te controleren. Slankov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ġavoli 63%, F.C ARSENAL Shendija 37%.
AC Ġavoli - F.C ARSENAL Shendija 0:2