Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tikvesh 1930 Ubavi Profesori
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Šurmulikovski rent richting de bal. Jovčev rent richting de bal. Jovčev met een sublieme pass. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev passt de bal in één keer door. Lazov is nu in balbezit. Lazov schiet op doel. Miserdovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tikvesh 1930 - Ubavi Profesori 0:1

41e minuut.
Čadikovski onderschept slim de pass. Čadikovski met een sublieme pass. Lazov rent richting de bal. Lazov schiet op doel. Miserdovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Paraškev bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski rent richting de bal. Paraškev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraškev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tikvesh 1930 67%, Ubavi Profesori 33%.
FK Tikvesh 1930 - Ubavi Profesori 0:1

57e minuut.
Davidov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novevski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zdraveski heeft problemen om de bal te vangen. Lazov rent richting de bal. Lazov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Zdraveski geeft een lange en hoge pass. Daar is Lazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidov rent richting de bal. Lazov onderschept slim de pass. Lazov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tikvesh 1930 64%, Ubavi Profesori 36%.
FK Tikvesh 1930 - Ubavi Profesori 0:1