Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostri Umetnici London Spurs
Normal Tactiek Primary
34% Balbezit 66%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten good
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen average


7e minuut.
Jupko kan de bal niet met de borst controleren. Bejnierowicz is nu in balbezit. Bejnierowicz speelt de bal door. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bejnierowicz onderschept slim de pass. Bejnierowicz geeft de bal voor. Trung Nghĩa kopt de bal weg. Jupko rent richting de bal. Jupko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostri Umetnici - London Spurs 0:1

13e minuut.
Tatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jupko bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunovski begaat een overtreding. Jupko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jupko kan niet meer verder spelen. Roşoga komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Eberl passt de bal met de wreef. Roşoga rent richting de bal. Korunovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostri Umetnici - London Spurs 0:2

23e minuut.
Kwiecień speelt de bal door. Eberl rent richting de bal. Eberl passt de bal in één keer door. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tolevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Tatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eberl rent richting de bal. Eberl schiet op doel. Diskovski kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bejnierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bejnierowicz passt de bal met de wreef. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Tolevski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostri Umetnici - London Spurs 0:3

34e minuut.
Bejnierowicz probeert naar een medespeler te passen. Eberl rent richting de bal. Eberl passt de bal met de wreef. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daev rent richting de bal. Eberl rent richting de bal. Eberl passt de bal in één keer door. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostri Umetnici 68%, London Spurs 32%.
Ostri Umetnici - London Spurs 0:3

54e minuut.
Tatu verovert de bal door een tackle van achteren. Tatu geeft een hoge lob. Daar is Trung Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberl is nu in balbezit. Eberl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Diskovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roşoga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Eberl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostri Umetnici - London Spurs 0:4

61e minuut.
Tatu met een sublieme pass. Roşoga rent richting de bal. Roşoga passt de bal met de wreef. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ćuranov geeft een lange en hoge pass. Roşoga kopt de bal weg. Klungelig pakt Eberl de bal. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Eberl is nu in balbezit. Eberl met een sublieme pass. Tatu geeft een hoge lob. Trung Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostri Umetnici - London Spurs 0:5

70e minuut.
Korunovski is nu in balbezit. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga geeft een hoge lob. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel. Tolevski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gomar neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Daev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Nghĩa rent richting de bal. Daar is Eberl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gerasimovski trapt de bal weg. Eberl is nu in balbezit. Korunovski begaat een overtreding. Korunovski krijgt een gele kaart. Eberl raakt geblesseerd tijdens het duel. Bejnierowicz met een snel genomen vrije trap. Daar is Diskovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diskovski met een harde bal richting middenveld. Eberl probeert naar een medespeler te passen. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomar schiet op doel. Tolevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostri Umetnici 73%, London Spurs 27%.
Ostri Umetnici - London Spurs 0:5