Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrabri Junaci FK Skopje Avtokomanda
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 33.5
waardeloos Schieten solide
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Davidov passt de bal zonder na te denken. Ratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratta passt de bal zonder na te denken. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio schiet op doel. Madžovski bokst de bal weg. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ratta kopt de bal weg. Klungelig pakt Chowaniec de bal. Chowaniec geeft een hoge lob. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Inworp. Chowaniec met een snelle inworp. Vivenzio geeft een lange en hoge pass. Sirnes rent richting de bal. Sirnes draait met de bal, schiet en ... Madžovski bokst de bal weg.

6e minuut.
Zajkovski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ratta de bal onder controle te krijgen. Davidov is nu in balbezit. Ratta verovert de bal door een tackle van achteren. Ratta geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Jurietti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:1

11e minuut.
Zajkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Božinov probeert naar een medespeler te passen. Iliescu geeft de bal voor. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti haalt uit met een fantastische trap. Madžovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Madžovski met een sublieme pass. Ratta kopt de bal weg. Davidov met een sublieme pass. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Solakov met een sublieme pass. Klungelig pakt Drapała de bal. Drapała geeft een lange en hoge pass. Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Jurietti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:2

26e minuut.
Drapała probeert naar een medespeler te passen. Jurietti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitroski. Dimitroski krijgt een gele kaart. Jurietti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vivenzio wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jurietti verovert de bal door een tackle van achteren. Jurietti passt de bal zonder na te denken. Sirnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirnes schiet op doel. Madžovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:3

33e minuut.
Drapała geeft een lange en hoge pass. Sirnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirnes speelt de bal door. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrabri Junaci 80%, FK Skopje Avtokomanda 20%.
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:4

48e minuut.
Božinov rent richting de bal. Vivenzio onderschept slim de pass. Zajkovski rent richting de bal. Vivenzio verovert de bal door een tackle van achteren. Vivenzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:5

49e minuut.
Slavkovski heeft problemen om de bal te vangen. Vivenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slavkovski. Slavkovski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Marche verovert de bal door een tackle van achteren. Marche met een sublieme pass. Chowaniec kan de bal niet met de borst controleren. Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Jurietti maakt een snoekduik en kopt de bal. Madžovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zajkovski probeert naar een medespeler te passen. Ratta is nu in balbezit. Ratta passt de bal met de wreef. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec geeft de bal voor. Madžovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel. Madžovski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Jurietti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:6

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Slavkovski de bal onder controle te krijgen. Ratta is nu in balbezit. Ratta passt de bal in één keer door. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec speelt de bal door. Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio passt de bal in één keer door. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti draait met de bal, schiet en ... Madžovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:7

85e minuut.
Inworp. Božinov met de inworp. Chowaniec met een sublieme pass. Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Drapała rent richting de bal. Drapała geeft een lange en hoge pass. Georgiev speelt de bal door. Sirnes geeft een hoge lob. Jurietti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrabri Junaci 79%, FK Skopje Avtokomanda 21%.
Hrabri Junaci - FK Skopje Avtokomanda 0:7