Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stručni Kopja ZAVOJ AKADEMIJA
Normal Tactiek ultra
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Dragu kopt de bal weg. Cizmă heeft problemen om de bal te vangen. Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Fonfara rent richting de bal. Fonfara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Costantini kopt de bal weg. Klungelig pakt Endekovski de bal. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea schiet op doel. Stamenkovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:1

10e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Butucea geeft een hoge lob. Stawicki kopt de bal weg. Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Kalemanov de bal. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque speelt de bal door. Butucea is nu in balbezit. Butucea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:3

14e minuut.
Costantini probeert naar een medespeler te passen. Cizmă geeft een lange en hoge pass. Butucea is nu in balbezit. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:4

15e minuut.
Cizmă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ognjanovski. Cizmă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cizmă met een snel genomen vrije trap. Stawicki springt en kopt de bal. Stamenkovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cizmă passt de bal zonder na te denken. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki passt de bal in één keer door. Costantini is nu in balbezit. Costantini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Roque kopt de bal weg. Butucea controleert de bal met de borst. Stawicki probeert naar een medespeler te passen. Costantini rent richting de bal. Costantini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:5

23e minuut.
Costantini is nu in balbezit. Kitanov rent richting de bal. Costantini onderschept slim de pass. Costantini draait met de bal, schiet en ... Stamenkovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:6

28e minuut.
Cizmă onderschept slim de pass. Costantini rent richting de bal. Costantini passt de bal in één keer door. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Stamenkovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Endekovski geeft een hoge lob. Fonfara kopt de bal weg. Kalemanov heeft problemen om de bal te vangen. Roque geeft een lange en hoge pass. Costantini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:7

33e minuut.
Malčankov rent richting de bal. Talenciak onderschept slim de pass. Talenciak met een sublieme pass. Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Costantini de bal. Costantini met een sublieme pass. Stawicki is nu in balbezit. Butucea rent richting de bal. Butucea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kostojčinovski is nu in balbezit. Costantini onderschept slim de pass. Endekovski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Costantini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butucea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:8

41e minuut.
Butucea heeft problemen om de bal te vangen. Butucea passt de bal in één keer door. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Stamenkovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:9

42e minuut.
Daar is Butucea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boseovski is nu in balbezit. Stawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Butucea is nu in balbezit. Butucea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stručni Kopja 87%, ZAVOJ AKADEMIJA 13%.
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:9

48e minuut.
Butucea rent richting de bal. Kanatlarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki onderschept slim de pass. Butucea is nu in balbezit. Butucea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:10

50e minuut.
Stawicki onderschept slim de pass. Costantini is nu in balbezit. Butucea rent richting de bal. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki draait met de bal, schiet en ... Stamenkovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kanatlarovski kopt de bal weg. Cizmă speelt de bal door. Daar is Costantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costantini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Talenciak onderschept slim de pass. Talenciak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Endekovski de bal. Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Stamenkovski met een harde bal richting middenveld. Roque kopt de bal weg. Butucea rent richting de bal. Butucea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Roque met een sublieme pass. Endekovski heeft problemen om de bal te vangen. Costantini rent richting de bal. Costantini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ognjanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea geeft een hoge lob. Paal! Stawicki rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:11

68e minuut.
Butucea rent richting de bal. Costantini rent richting de bal. Butucea is nu in balbezit. Butucea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kanatlarovski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Talenciak verovert de bal door een tackle van achteren. Talenciak passt de bal met de wreef. Butucea rent richting de bal. Butucea haalt uit met een fantastische trap. Stamenkovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:12

78e minuut.
Malčankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak verovert de bal door een tackle van achteren. Talenciak geeft een hoge lob. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:13

81e minuut.
Fonfara geeft de bal voor. Costantini is nu in balbezit. Stawicki met een sublieme pass. Butucea rent richting de bal. Butucea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stawicki probeert naar een medespeler te passen. Costantini rent richting de bal. Costantini haalt uit met een fantastische trap. Stamenkovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Talenciak met een snelle inworp. Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini passt de bal zonder na te denken. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:14

85e minuut.
Cizmă passt de bal zonder na te denken. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki passt de bal in één keer door. Butucea is nu in balbezit. Butucea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Endekovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talenciak met de inworp. Costantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stručni Kopja 90%, ZAVOJ AKADEMIJA 10%.
Stručni Kopja - ZAVOJ AKADEMIJA 0:14