Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silni Volšebnici United MACEDONIA
Normal Tactiek НАПАД
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 42
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Ničov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ničov passt de bal zonder na te denken. Spiroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiroski geeft de bal voor. Duljanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Maznov passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiroski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaskovski geeft een hoge lob. Petrevski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:1

10e minuut.
Sprostranov rent richting de bal. Sprostranov geeft een hoge lob. Spiroski kopt de bal weg. Traikov heeft problemen om de bal te vangen. Traikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kneževiќ geeft de bal voor. Spiroski kopt de bal weg. Petrevski met een sublieme pass. Duljanov kan de bal niet met de borst controleren. Duljanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Petrevski verovert de bal door een tackle van achteren. Petrevski probeert naar een medespeler te passen. Duljanov heeft problemen om de bal te vangen. Duljanov draait met de bal, schiet en ... Lekov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Traikov probeert de bal met de borst te controleren. Traikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:2

16e minuut.
Vaskovski rent richting de bal. Vaskovski passt de bal zonder na te denken. Traikov probeert naar een medespeler te passen. Duljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vaskovski probeert naar een medespeler te passen. Traikov rent richting de bal. Kneževiќ rent richting de bal. Traikov onderschept slim de pass. Traikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Čerepnalkoski controleert de bal met de borst. Vaskovski is nu in balbezit. Vaskovski passt de bal met de wreef. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov schiet op doel. Lekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrevski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Traikov onderschept slim de pass. Traikov met een sublieme pass. Duljanov rent richting de bal. Duljanov draait met de bal, schiet en ... Sprostranov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Spiroski kopt de bal weg. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov passt de bal zonder na te denken. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:3

34e minuut.
Maznov heeft problemen om de bal te vangen. Duljanov rent richting de bal. Maznov begaat een overtreding. Maznov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vaskovski geeft een hoge lob. Duljanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljanov passt de bal met de wreef. Petrevski rent richting de bal. Petrevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kneževiќ speelt de bal door. Spiroski is nu in balbezit. Spiroski speelt de bal door. Traikov is nu in balbezit. Traikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Volšebnici 79%, United MACEDONIA 21%.
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:3

51e minuut.
Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski passt de bal in één keer door. Petrevski probeert naar een medespeler te passen. Traikov rent richting de bal. Traikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:4

52e minuut.
Sprostranov passt de bal met de wreef. Daar is Hristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:5

54e minuut.
Spiroski geeft een hoge lob. Duljanov kopt de bal weg. Petrevski speelt de bal door. Traikov rent richting de bal. Traikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:6

56e minuut.
Tošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov onderschept slim de pass. Vaskovski met een sublieme pass. Petrevski is nu in balbezit. Petrevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:7

58e minuut.
Petrevski is nu in balbezit. Traikov rent richting de bal. Traikov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hristov de bal onder controle te krijgen. Lekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:8

61e minuut.
Spiroski is nu in balbezit. Spiroski geeft een hoge lob. Maznov probeert de bal aan de voet te houden. Traikov is nu in balbezit. Traikov haalt uit met een fantastische trap. Lekov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:9

62e minuut.
Kuzmanovski speelt de bal door. Klungelig pakt Čerepnalkoski de bal. Traikov onderschept slim de pass. Traikov haalt uit met een fantastische trap. Lekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Maznov rent richting de bal. Spiroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiroski passt de bal in één keer door. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski geeft een lange en hoge pass. Sprostranov is nu in balbezit. Duljanov onderschept slim de pass. Duljanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Spiroski kopt de bal weg. Ničov speelt de bal door. Sprostranov heeft problemen om de bal te vangen. Traikov rent richting de bal. Traikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Maznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljanov is nu in balbezit. Maznov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duljanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Duljanov kan niet meer verder spelen. Liekki komt het veld opgelopen. Spiroski met een snel genomen vrije trap. Lekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tošev rent richting de bal. Vaskovski onderschept slim de pass. Vaskovski met een sublieme pass. Traikov heeft problemen om de bal te vangen. Traikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silni Volšebnici 74%, United MACEDONIA 26%.
Silni Volšebnici - United MACEDONIA 0:10