Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubi Volšebnici Fk Pcinja United
Normal Tactiek my tactic
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten brilliant
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Petkovski passt de bal zonder na te denken. Mach is nu in balbezit. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:1

3e minuut.
Mach rent richting de bal. Mach passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel. Malčankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:2

4e minuut.
Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski rent richting de bal. Mach is nu in balbezit. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ansaldi met een sublieme pass. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:3

5e minuut.
Dinkov probeert naar een medespeler te passen. Miladinov heeft problemen om de bal te vangen. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Minčev is nu in balbezit. Mach is nu in balbezit. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski schiet op doel. Malčankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:4

8e minuut.
Klungelig pakt Miladinov de bal. Miladinov met een sublieme pass. Gulevski rent richting de bal. Petkovski onderschept slim de pass. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Marmarinos passt de bal met de wreef. Mach probeert de bal met de borst te controleren. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Malčankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:5

11e minuut.
Gulevski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ansaldi met de inworp. Chorekyan geeft een lange en hoge pass. Petkovski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ansaldi geeft de bal voor. Asenov probeert de bal met de borst te controleren. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Malčankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:6

14e minuut.
Chorekyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petkovski de bal. Mach rent richting de bal. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Marmarinos de bal. Marmarinos geeft de bal voor. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:7

17e minuut.
Dinkov met een sublieme pass. Miladinov heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Malčankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:8

21e minuut.
Marmarinos geeft een hoge lob. Daar is Jovevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Malčankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:9

21e minuut.
Şipoş geeft een hoge lob. Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chorekyan passt de bal met de wreef. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach probeert naar een medespeler te passen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ansaldi is nu in balbezit. Ansaldi geeft een hoge lob. Petkovski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Malčankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:10

25e minuut.
Marmarinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos passt de bal zonder na te denken. Ansaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi geeft een lange en hoge pass. Petkovski krijgt zijn hoofd ertegen. Malčankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jovevski heeft problemen om de bal te vangen. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach schiet op doel. Malčankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marmarinos speelt de bal door. Minčev is nu in balbezit. Mach rent richting de bal. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ansaldi met een sublieme pass. Klungelig pakt Marmarinos de bal. Velevski begaat een overtreding. Marmarinos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marmarinos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malčankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petkovski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:11

32e minuut.
Daar is Ansaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansaldi speelt de bal door. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:12

33e minuut.
Daar is Miladinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach met een sublieme pass. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:13

35e minuut.
Ansaldi is nu in balbezit. Ansaldi passt de bal met de wreef. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Mach draait met de bal, schiet en ... Malčankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:14

36e minuut.
Dinkov met een sublieme pass. Şipoş rent richting de bal. Şipoş geeft een hoge lob. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malčankov trapt de bal weg van het doel. Şipoş kopt de bal weg. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:15

39e minuut.
Daar is Miladinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski onderschept slim de pass. Mach rent richting de bal. Mach haalt uit met een fantastische trap. Malčankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:16

41e minuut.
Mach rent richting de bal. Petkovski rent richting de bal. Mach is nu in balbezit. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Petkovski onderschept slim de pass. Petkovski passt de bal met de wreef. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel. Malčankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:17

45e minuut.
Marmarinos is nu in balbezit. Marmarinos speelt de bal door. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Volšebnici 92%, Fk Pcinja United 8%.
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:17

47e minuut.
Asenov geeft een lange en hoge pass. Şipoş kopt de bal weg. Mach is nu in balbezit. Mach haalt uit met een fantastische trap. Malčankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:18

49e minuut.
Miladinov rent richting de bal. Miladinov probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ansaldi met de inworp. Chorekyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ansaldi met een sublieme pass. Mach is nu in balbezit. Mach haalt uit met een fantastische trap. Obetkovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malčankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:19

53e minuut.
Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:20

55e minuut.
Ansaldi passt de bal in één keer door. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach haalt uit met een fantastische trap. Petkovski rent richting de bal. Petkovski geeft een lange en hoge pass. Malčankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Chorekyan speelt de bal door. Petkovski controleert de bal met de borst. Mach is nu in balbezit. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Malčankov bokst de bal weg. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:21

61e minuut.
Miladinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos onderschept slim de pass. Marmarinos geeft een lange en hoge pass. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Chorekyan passt de bal zonder na te denken. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski geeft een lange en hoge pass. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel. Malčankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chorekyan rent richting de bal. Chorekyan speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:22

67e minuut.
Petkovski passt de bal met de wreef. Chorekyan rent richting de bal. Chorekyan met een sublieme pass. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:23

69e minuut.
Şipoş geeft een hoge lob. Ansaldi kopt de bal weg. Obetkovski heeft problemen om de bal te vangen. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Malčankov met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorekyan met een snelle inworp. Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chorekyan passt de bal in één keer door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach is nu in balbezit. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Gulevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Malčankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:24

78e minuut.
Marmarinos kopt de bal weg. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach schiet op doel. Malčankov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Mach is nu in balbezit. Petkovski rent richting de bal. Mach rent richting de bal. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chorekyan passt de bal zonder na te denken. Mach rent richting de bal. Mach passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Malčankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:25

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Mach de bal onder controle te krijgen. Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi probeert naar een medespeler te passen. Mach rent richting de bal. Mach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:26

88e minuut.
Miladinov passt de bal met de wreef. Velevski rent richting de bal. Velevski passt de bal zonder na te denken. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obetkovski probeert de bal aan de voet te houden. Mach rent richting de bal. Mach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:27

90e minuut.
Marmarinos heeft problemen om de bal te vangen. Marmarinos geeft de bal voor. Ansaldi geeft de bal voor. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubi Volšebnici 90%, Fk Pcinja United 10%.
Grubi Volšebnici - Fk Pcinja United 0:27