Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chokos Unión Aeropuerto
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.1
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini rent richting de bal. Alpire rent richting de bal. Alpire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chokos - Unión Aeropuerto 0:1

13e minuut.
Schmidt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melgarejo heeft problemen om de bal te vangen. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo passt de bal in één keer door. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire draait met de bal, schiet en ... Loma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chokos - Unión Aeropuerto 0:2

20e minuut.
Sevrini rent richting de bal. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Alpire verovert de bal door een tackle van achteren. Alpire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chokos - Unión Aeropuerto 0:3

27e minuut.
Doeltrap. Loma trapt de bal weg. Melgarejo kopt de bal weg. Alpire rent richting de bal. Alpire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Henry speelt de bal door. Sevrini rent richting de bal. Sevrini probeert naar een medespeler te passen. Alpire rent richting de bal. Alpire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chokos 60%, Unión Aeropuerto 40%.
chokos - Unión Aeropuerto 0:3

48e minuut.
Sevrini probeert naar een medespeler te passen. Isurza rent richting de bal. Alpire onderschept slim de pass. Alpire draait met de bal, schiet en ... Loma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chokos - Unión Aeropuerto 0:4

52e minuut.
Maute Saravia rent richting de bal. Muguertegui onderschept slim de pass. Capobianco rent richting de bal. Muguertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguertegui haalt uit met een fantastische trap. Avendaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clavijo rent richting de bal. Clavijo geeft een lange en hoge pass. Schmidt kopt de bal weg. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chokos - Unión Aeropuerto 1:4

72e minuut.
Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft de bal voor. Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sevrini is nu in balbezit. Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini onderschept slim de pass. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Loma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chokos - Unión Aeropuerto 1:5

82e minuut.
Alpire is nu in balbezit. Alpire passt de bal met de wreef. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevrini rent richting de bal. Sevrini schiet op doel. Loma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chokos 58%, Unión Aeropuerto 42%.
chokos - Unión Aeropuerto 1:5